Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Βραζιλιάνα γιαγιά προσευχόταν σε... φιγούρα του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»


Μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Βραζιλία έκανε εδώ και πολλά χρόνια ένα απίστευτο λάθος...

Λένε πως όλοι πιστεύουμε σε κάτι, παίρνοντας δύναμη, στην περίπτωση, όμως, μιας ηλικιωμένης από την Βραζιλία κάτι δεν πήγε καλά. Μία γιαγιά από τη Βραζιλία προσευχόταν επί χρόνια όχι στον αγαπημένο της Άγιο, τον Άγιο Αντώνιο, αλλά σε φιγούρα από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Συγκεκριμένα, η γιαγιά προσευχόταν ευλαβικά κάθε μέρα σε μία φιγούρα που η ίδια νόμιζε ότι ήταν του Αγίου Αντωνίου, ενώ στην πραγματικότητα ήταν του άρχοντα των ξωτικών, Έλροντ! Φαίνεται πως την μπέρδεψε η βυσσινί ρόμπα που φορούσαν και οι δύο, ενώ δεν είχε προσέξει μια μικρή λεπτομέρεια: πώς η φιγούρα του Έλροντ είχε μυτερά αυτιά.


Το λάθος κατάλαβε η δισεγγονή της, Γκαμπριέλα Μπραντάο, που ψάχνοντας στο Google, ανακάλυψε πως πρόκειται για τον «Έλροντ», τον άρχοντα του Ρίβεντελ από την ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών». Η Γκαμπριέλα ανήρτησε και φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Facebook. Οι φωτογραφίες έγιναν viral και χιλιάδες έσπευσαν να σχολιάσουν το αστείο λάθος της Βραζιλιάνας γιαγιάς.
«Προσπαθήσαμε να της εξηγήσουμε αλλά στην αρχή δεν καταλάβαινε», γράφει η Γκαμπριέλα στο Facebook. Τώρα πια η παρεξήγηση έχει λυθεί και ο «Έλροντ» έχει αντικατασταθεί με την κανονική φιγούρα του Αγίου. Ακόμα και ο Ίαν ΜακΚέλεν, ο οποίος στη σειρά ταινιών ερμήνευε τον Γκάνταλφ, κοινοποίησε την είδηση, σχολιάζοντας: «Βρήκε νέο είδωλο».


👬1935

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...