Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Ο πατέρας της χρονιάς!


Πούλησε το πρώτο κόμικ Spider-Man για να συνεισφέρει οικονομικά στο γάμο της κόρης του!

Αυτό είναι αγάπη! Ένας άντρας από το Οχάιο θυμήθηκε ότι έχει ένα αντίτυπο του πρώτου κόμικ Spider-Man σε ένα κουτί στην σοφίτα και το πούλησε για να συνεισφέρει οικονομικά στον γάμο της κόρης του.
«Έδωσα στην κόρη μου ένα χρεωστικό γραμμάτιο για τα χρήματα, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να πληρώσουμε για ένα μεγάλο μέρος του κέτερινγκ για την δεξίωση του γάμου της», είπε ο 69χρονος Richard Schaen. Ο Schaen αγόρασε το κόμικ το 1963 για 12 σεντς. Από τότε συνέχισε να μαζεύει κόμικς και σε μεγάλη ηλικία, όταν η γέννηση της κόρης του Jane (η οποία παντρεύεται) τον ανάγκασε να σταματήσει το χόμπι του. «Τα κόμικς κόστιζαν 75 σεντς τότε, και ξόδευα $40 το μήνα», είπε ο 69χρονος. O Schaen ωστόσο, κράτησε τα κόμικς του στο σπίτι. «Τα φύλαγα για παν ενδεχόμενο» είπε. Το κόμικ του Spider-Man δεν ήταν σε τέλεια κατάσταση αλλά ήταν σε αρκετά καλή ώστε να συνεισφέρει το ποσό των $7,000 στο γάμο.

Πηγή: www.lifo.gr

2 σχόλια:

 1. Αυτά μόνο στην Αμερική γίνονται.
  Εδώ πόσο να έπιανε το 1ο τεύχος του Μικρού Σερίφη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε Τζο. Το θέμα είναι ότι στην Αμερική τα κόμικς είναι στην κουλτούρα τους και γι' αυτό υπάρχει και τόσο ενδιαφέρον. Φυσικά, όπως και σε άλλα θέματα, κάποιοι "ξεφεύγουν", υπερεκτιμώντας κάποιες εκδόσεις...

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...