Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ελληνικά Comic Books 240: Ο Φεβρουάριος και οι έντεκα μήνες (2017)


Του Παναγιώτη Πλαφουτζή

Τι γίνεται όταν μπαίνει ο Ιανουάριος; Μα φυσικά οι υπόλοιποι μήνες περιμένουν κι αυτοί τη σειρά τους. Επειδή, όμως, η αναμονή είναι βαρετή, για να διασκεδάσουν την ανία τους επιδίδονται σε κάτι ανάρμοστο: κάνουν μπούλινγκ στον πιο μικρό και αδύναμο μήνα, τον Φεβρουάριο! Όμως δεν υπολόγισαν καλά τα πράγματα, γιατί ο Φεβρουάριος δεν είναι εύκολο θύμα. Μπορεί να του λείπουν μέρες άλλα του περισσεύει ο τσαμπουκάς. Είναι αψύς, αθυρόστομος και επικίνδυνα ετοιμόλογος, έτσι ώστε στα πειράγματα των άλλων δίνει πληρωμένες απαντήσεις που στάζουν δηλητήριο!

Πάνω σε μια απλή, σχεδόν παιδική ιδέα, ο Αρκάς δημιουργεί έναν οικείο και αξιαγάπητο χαρακτήρα. Ο Φεβρουάριος, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, έγινε ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς ήρωές του. Γιατί, όταν το χιούμορ και η φαντασία περισσεύουν, με απλά υλικά μπορούν να γίνουν θαύματα!...


Σελίδες Νοσταλγίας: Μια εξαιρετική σειρά γελοιογραφιών που αποδεικνύει γιατί ο Αρκάς θεωρείται ανεξάντλητος: επειδή μπορεί να εμπνευστεί κι από τα πιο απλά πράγματα. Ο Φεβρουάριος του Αρκά, αν και χαρακτήρας ιντερνετικός, "αποδίδει" εξίσου καλά και στο χαρτί, εκτοξεύοντας τις φονικές του ατάκες προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ένα εξαιρετικό δώρο για όλους εκείνους που ξέρουν να ξεχωρίζουν το καλό χιούμορ.
Κριτική: ✰✰✰✰✰✰✰✰✮✮

Δημιουργός: Αρκάς
Σελίδες: 64
Ημερομηνία έκδοσης: 11/02/2017
Εκδόσεις: Γράμματα
Τιμή: 5,00€




👬2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...