Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Της Κακομοίρας θα γίνει με τον έγχρωμο Μπακαλόγατο!


Το Σάββατο 18 Μαρτίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για πρώτη φορά έγχρωμη, μια από τις χαρακτηριστικότερες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου!

Βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου, έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων όταν προβλήθηκε στις αίθουσες, το 1963. Για πολλούς θεωρείται ως η καλύτερη ελληνική κωμωδία όλων των εποχών. Χρησιμοποιείται παράλληλα και ως τράπεζα με ατάκες, αφού αυτές εκτοξεύονται σε ρυθμό πολυβόλου από τον Ζήκο (Κώστα Χατζηχρήστο), στον καλύτερο ρόλο της καριέρας του!
Είναι μια ταινία που μπορεί να την έχεις δει τριάντα φορές, όμως κάθε φορά γελάς και περισσότερο!


Το Σάββατο το βράδυ, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει σε πρώτη παγκόσμια προβολή το φιλμ, σε high definition και πλήρες χρωμάτων. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει φροντίσει να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τα νέα έγχρωμα και υψηλής ευκρίνειας πλάνα της θρυλικής ταινίας, ακόμα και στο τελευταίο τρέιλερ που προλογίζει την προβολή της!
Η ταινία έγινε remaster από την West Wing Studios, με την υποστήριξη και την επιμέλεια της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος. Η West Wing Studios είχε δημιουργήσει στο πρόσφατο παρελθόν και μία έγχρωμη εκδοχή για την ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», με καταπληκτικά αποτελέσματα.


Μην χάσετε για κανέναν λόγο την έγχρωμη προβολή μιας από τις πιο cult, λαϊκές και αυθεντικές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου!
Περισσότερες πληροφορίες για την αρχική ταινία, δείτε στο αφιέρωμά μας, εδώ:


👬2038

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...