Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Νέες εκδόσεις 865: Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel #26

Marvels

Σε μια πόλη όπου φλεγόμενοι άνθρωποι βαδίζουν στους δρόμους της, πολύχρωμοι πολέμιοι του εγκλήματος σκαρφαλώνουν τους τοίχους της και εξωγήινοι με ασημένιο δέρμα από άλλους κόσμους φέρνουν το μήνυμα της καταστροφής. Θα ανακαλύψετε τι σημαίνει να είσαι ένας απλός άνθρωπος που γίνεται μάρτυρας της γέννησης του σύμπαντος της Marvel. Ταξιδέψτε στις πρώτες ημέρες της Εποχής των Ηρώων και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο θαύματα!...


Η επική σειρά, συνεχίζεται. Πρόκειται για την "The Official Marvel Graphic Novel Collection", που αρχικά έχει αποφασιστεί να κυκλοφορήσουν 60 τόμοι στη χώρα μας.
Οι τόμοι είναι σκληρόδετοι και η ράχη τους σχηματίζει μια ενιαία εικόνα με χαρακτήρες της Marvel, ζωγραφισμένη από τον Gabriele Dell'Otto. Κυκλοφορεί ένας νέος τόμος κάθε 15πενθήμερο. Κάθε τόμος κοστίζει 9,99€.
Οι τόμοι αυτοί αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους της Marvel, καθώς η έκδοση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η μετάφραση, η σελιδοποίηση και η επιμέλεια έκδοσης γίνονται από την Anubis, ενώ κάθε τόμος περιέχει επιπλέον υλικό (πληροφορίες, συνεντεύξεις, σχέδια κτλ).


Πρωτότυπος τίτλος σειράς: The Official Marvel Graphic Novel Collection
Πρωτότυπος τίτλος βιβλίου: Marvels
Πρωτότυπα τεύχη: Marvels #0-4
Ημερομηνία κυκλοφορίας πρωτότυπων τευχών: Αύγουστος 1994, Ιανουάριος-Απρίλιος 1994
Σενάριο: Kurt Busiek
Εικονογράφηση: Alex Ross
Ημερομηνία έκδοσης: 28/08/2020
Περιοδικότητα: Δεκαπενθήμερο
Μέγεθος: 17,6 x 26,5
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή: 9,99€


ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ
Avengers
Διάλυση

Επιμέλεια παρουσίασης: Παναγιώτης Πλαφουτζής

🔎3911

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...