Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Νέες εκδόσεις 819: Αξέχαστα αυτοκίνητα #1


Πρωταγωνιστές μιας αξέχαστης εποχής

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα το καινούριο περιοδικό της Hachette "Αξέχαστα αυτοκίνητα", με ένα απίθανο μοντέλο αυτοκινήτου σε κάθε τεύχος, από αυτά που κυκλοφόρησαν και στους ελληνικούς δρόμους και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους Έλληνες οδηγούς.
Μια υπέροχη συλλογή μοντέλων σε κλίμακα 1:43, την αγαπημένη κλίμακα μινιατούρας των συλλεκτών. Κάθε μοντέλο είναι ένα πιστό αντίγραφο, αποτέλεσμα προσεκτικής ιστορικής έρευνας, που θα εμπλουτίσει μια πραγματικά αξιοζήλευτη συλλογή.
Κάθε έκδοση της συλλογής περιέχει, πέραν του αποκλειστικού μεταλλικού μοντέλου, σε κλίμακα 1:43 και ένα πλούσιο εικονογραφημένο ένθετο με φωτογραφίες και αφίσες της εποχής. Στις σελίδες του κάθε τεύχους αναφέρεται η αληθινή ιστορία του αυτοκινήτου και της εταιρείας που το κατασκεύασε. Σε ιδιαίτερα άρθρα αναφέρονται και τα κύρια γεγονότα της χρονιάς που εμφανίστηκε το κάθε αυτοκίνητο.
Με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια (τα μοντέλα έχουν ακόμη και ελληνικές πινακίδες της εποχής κυκλοφορίας τους), δημιουργήθηκαν εξαιρετικά πιστές αντιγραφές των αυτοκινήτων που έμειναν χαραγμένα στη μνήμη των Ελλήνων.
Η συλλογή θα ολοκληρωθεί σε 60 τεύχη.

Εκδότης: Hachette Fascicoli srl
Αρχική τιμή πρώτου τεύχους: 1,99€
Αρχική τιμή δεύτερου τεύχους: 5,99€
Αρχική τιμή όλων των επόμενων τευχών: 8,99€


Το πρώτο μοντέλο της συλλογής
Opel Kadett B - 1965

🔎3783

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...