Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Νέες εκδόσεις 785: Ερίκ Καστέλ Τόμος #2


Ο Γάλλος δεξιoτέχνης εξτρέμ με το νούμερο 7 είναι και πάλι κοντά μας στο καλύτερο ποδοσφαιρικό κόμικς του κόσμου! Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, επιστρέφει σε μορφή τόμων (3 τευχών), με νέα εξώφυλλα, τα οποία φιλοτέχνησε η εξαιρετική σκιτσογράφος Αγγελική Σαλαμαλίκη. Η έκδοση συνοδεύεται από μια σπάνια, αποκαλυπτική συνέντευξη του δημιουργού του Ερίκ Καστέλ, Raymond Reding! Ο δεύτερος τόμος περιλαμβάνει τα εξής:

- Συνέντευξη του Raymond Reding (Β' Μέρος).
- Στο 4ο άλμπουμ με τίτλο "Ο ημιτελικός", αποδεικνύεται πόσο δύσκολο είναι να είσαι προπονητής της Μπάρτσα. Αυτό επισημαίνουν όλοι στον Κλίφορντ Μπ. Κερ, το νέο κόουτς των «Μπλαουγκράνα». Γνωστός σε όλους ως «Τσιφ», αναλαμβάνει μια ομάδα γεμάτη αστέρια, λίγο πριν τον κρίσιμο ημιτελικό για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, εναντίον της Ναντ. Είναι ένας αγώνας στον οποίο ο Ερίκ και ο Στεφάν, θα δοκιμάσουν για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις τους!
- Στο 5ο άλμπουμ με τίτλο "Η αεροπειρατεία", αν και γνωρίζουμε ότι ο Ερίκ Καστέλ είναι το μεγαλύτερο αστέρι της Μπάρτσα, δεν ξέρουμε πολλά άλλα για αυτόν. Ποιοι ήταν οι γονείς του; Γιατί δε μιλάει ποτέ για αυτούς; Ήρθε λοιπόν η ώρα να το ανακαλύψουμε!
- Στο 6ο άλμπουμ με τίτλο "Το μυστικό του Παμπλίτο", μια νέα σεζόν ξεκινάει με όνειρα και σχέδια για τίτλους! Ο Παμπλίτο καθημερινά ενσωματώνεται στην εφηβική ομάδα της Μπαρτσελόνα και ο Ερίκ Καστέλ, από την πλευρά του, ενθουσιάζεται με την ιδέα να γράψει ένα βιβλίο για την ιστορία του ποδοσφαίρου. Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά δε θα τον αποσπάσουν από τους αγώνες που τον περιμένουν...

Εκτύπωση: Έγχρωμο
Αρχική τιμή: 7,90€
Εκδότης: Εκδόσεις Μικρός Ήρως Ε.Ε.

🔎3638

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...