Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Λογοτεχνικές Προτάσεις 552: Φέρε με πίσω (Μυθιστόρημα)


ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
Ο Φιν και η Λέιλα είναι νέοι και ερωτευμένοι. Καθώς επιστρέφουν οδικώς από τις διακοπές τους στη Γαλλία, ο Φιν κάνει μια στάση σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ και αφήνει τη Λέιλα μόνη στο αυτοκίνητο. Όταν γυρίζει, μερικά λεπτά αργότερα, η Λέιλα έχει εξαφανιστεί χωρίς κανένα ίχνος.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ
Αυτή είναι η ιστορία που λέει στην αστυνομία ο Φιν. Και είναι η αλήθεια –αλλά όχι όλη η αλήθεια.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑΜΜΕΝΑ
Δώδεκα χρόνια αργότερα, ο Φιν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του με την Έλεν, την αδερφή της Λέιλα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα. Κάποιος έχει δει τη Λέιλα. Είναι όντως εκείνη, όμως, ή κάποιος που προσποιείται ότι είναι η Λέιλα; Και, αν είναι εκείνη, τι θέλει; Και τι συνέβη πραγματικά τη νύχτα της εξαφάνισής της;

Η B. A. Paris, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα σε 40 χώρες και με τα βιβλία της να έχουν κατακτήσει τις πιο έγκυρες λίστες των best seller (New York Times, Sunday Times, Publisher’s Weekly, iBook, Amazon, Kindle bestsellers κ.α.), θεωρείται αυτή τη στιγμή μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του σύγχρονου ψυχολογικού θρίλερ: ενός είδους που βρίσκεται σε πλήρη άνθηση τα τελευταία χρόνια και το οποίο συνδυάζει την αγωνία και τις ανατροπές σε ιστορίες που θα μπορούσαν να συμβούν σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας.
Το "Φέρε με πίσω" από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία έγινε best seller στις λίστες των New York Times, των Sunday Times και του Kindle και παγίωσε τη θέση της Paris στην κορυφή των συγγραφέων των ψυχολογικών μυθιστορημάτων αγωνίας.

Τίτλος πρωτοτύπου: Bring Me Back
Συγγραφέας: B. A. Paris
Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου
ΙSBN: 978-960-620-754-9
Σελίδες: 368
Τιμή: €15,50
Εκδότης: Bell

🔎3295

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...