Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Νέες εκδόσεις 735: The Amazing Spider-Man - Σκοτεινοί Αντίπαλοι #1


Η Anubis επιστρέφει σε έναν από τους πιο κλασικούς τίτλους της Marvel. Την προηγούμενη φορά που είχαμε συναντήσει το μεγάλο ήρωα ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν ο Peter Parker επέστρεψε στο ρόλο του Spider-Man και βρέθηκε αντιμέτωπος με την Black Cat και τον Electro.
Αυτή τη φορά, θα δούμε πως έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στη ζωή του Peter Parker, με πρώτο και σημαντικότερο πως είναι πλέον επικεφαλής μιας πολυεθνικής εταιρείας, της Parker Industries. Τη συγκεκριμένη εταιρεία τεχνολογίας είχε, ουσιαστικά, ιδρύσει ο Dr. Octopus, όταν είχε υπό τον έλεγχό του το σώμα του Spider-Man, και ο Peter συνεχίζει να διοικεί. Καθώς η εταιρεία του εξαπλώνει τη δραστηριότητά της σε κάθε γωνιά του πλανήτη, το ίδιο κάνει και το άλτερ έγκο του Peter, ο Spider-Man, που βρίσκεται να πολεμάει εναντίον υπεράνθρωπων εγκληματιών όχι μόνο στη Νέα Υόρκη αλλά σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο.
Μάλιστα, η περιπέτειά μας ξεκινάει στην Κίνα, όπου ο Peter θα πρέπει να σταματήσει για μια ακόμη φορά έναν παλιό και ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλό του!

Πρωτότυπος τίτλος: The Amazing Spider-Man: Vol. 4, 6-7 Dark KIngdom (Marvel Comics, 2016)
Σενάριο/κείμενα: Dan Slott
Σχέδιο: Matteo Bufagni
Σχέδιο εξωφύλλου: Alex Ross
Χρωματισμός: Marte Garcia
Μετάφραση/επιμέλεια: Χρήστος Τσέλιος
Hμερομηνία έκδοσης: 22/10/2018
Βιβλιοδεσία: Καρφίτσα
Περιοδικότητα: Διμηνιαία
Μέγεθος: 16,0 x 24,0
Σελίδες: 48
Εκτύπωση: Έγχρωμο
ISBN: 978-960-6231-08-7
Εκδότης: Anubis
Ονομαστική τιμή: 3,90€

🔎3191

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...