Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Λογοτεχνικές Προτάσεις 523: Ο Πρόεδρος αγνοείται (Μυθιστόρημα)


Ένα καθηλωτικό θρίλερ
βγαλμένο απευθείας από τα άδυτα του Λευκού Οίκου!

Ο Πρόεδρος εξαφανίζεται. Ο κόσμος παθαίνει σοκ.
Όμως ο λόγος για τον οποίο αγνοείται είναι πολύ χειρότερος απ' οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς.
Με λεπτομέρειες που μόνο ένας Πρόεδρος μπορεί να γνωρίζει και την αγωνία που μόνο ο James Patterson μπορεί να γεννήσει.

Ο αριστοτέχνης συγγραφέας των θρίλερ και των τεράστιων αστυνομικών επιτυχιών James Patterson και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν στο κοινό ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα.
Το "Ο Πρόεδρος αγνοείται" είναι ένα βιβλίο που ακροβατεί ανάμεσα στο πολιτικό θρίλερ, τον κυβερνοπόλεμο, την κατασκοπεία και τα επικίνδυνα μυστικά που μόνο ένας Πρόεδρος γνωρίζει…
Ίντριγκα, δράση, ανατροπές και προδοσίες σ’ ένα παιχνίδι εξουσίας όπου κανείς δεν είναι αυτός που δείχνει. Ούτε καν ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Το βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού από τους εκδοτικούς ομίλους Hachette Book Group και Penguin Random House, σκαρφάλωσε από την πρώτη στιγμή στις λίστες των best seller στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στη Βρετανία.

Ο Bill Clinton εκλέχτηκε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών το 1992 και υπηρέτησε ως το 2001. Μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο, δημιούργησε το Ίδρυμα Κλίντον, που βοηθά στη βελτίωση της παγκόσμιας υγείας, στην αύξηση των ευκαιριών για κορίτσια και γυναίκες, στον περιορισμό της παιδικής παχυσαρκίας και των ασθενειών που είναι δυνατό να προληφθούν, στη δημιουργία οικονομικών ευκαιριών και ανάπτυξης, και στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Έχει γράψει αρκετά βιβλία non fiction, στα οποία περιλαμβάνεται και το "My Life" (H ζωή μου), που υπήρξε Νο 1 διεθνές μπεστ σέλερ. Αυτό είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Ο James Patterson έχει τιμηθεί με το Βραβείο Διακεκριμένων Υπηρεσιών Λογοτέχνη προς την Αμερικανική Λογοτεχνική Κοινότητα, του αμερικανικού Εθνικού Ιδρύματος Βιβλίου. Κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα Νο 1 στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times και τα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από 375 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ακούραστος υπερασπιστής της δύναμης των βιβλίων και του διαβάσματος, ο Patterson δημιούργησε μια νέα σειρά παιδικών βιβλίων, την JIMMY Patterson, που η αποστολή της είναι απλή: «Θέλουμε κάθε παιδί που τελειώνει ένα βιβλίο της σειράς JIMMY να λέει “ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ”».

Τίτλος πρωτοτύπου: The President is Missing
Συγγραφείς: Bill Clinton, James Patterson
Μετάφραση: Γιάννης Σπανδωνής
ISBN: 978-960-410-845-9
Ημερομηνία έκδοσης: 30/09/2018
Σελίδες: 570
Αρχική τιμή έκδοσης με μαλακό εξώφυλλο: €15,90
Αρχική τιμή έκδοσης με σκληρό εξώφυλλο: €17,50
Εκδότης: Ωκεανίδα


🔎3178

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...