Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Μικρές Αγγελίες (Ν202)


ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ

Πωλείται:
Βιβλίο "Ένας άντρας"
Τιμή: 5,00€

Σχόλια: Η πρώτη έκδοση ενός σημαντικού βιβλίου, το οποίο η συγγραφέας και μαχητική δημοσιογράφος παγκοσμίου φήμης, έγραψε για τον άντρα που αγάπησε. Τον Αλέξανδρο Παναγούλη.
"Κείνο το ατέλειωτο ταξίδι, με το φέρετρο πεταμένο στραβά και το κορμί σου σε κοινή θέα σαν αντικείμενο βιτρίνας, βάρβαρα, σχεδόν σαν πρόκληση πουτάνας: κοιτάτε-αλλά-μην-αγγίζετε. Κείνος ο εφιάλτης δίχως τέλος, μέσα στη νεκροφόρα που φυλακισμένη από τη λάβα δεν προχωρούσε και, αν κέρδιζε κάνα μέτρο, το ξανάχανε αμέσως. Θα πρέπει να κάναμε τρεις ώρες για μια διαδρομή που σε κανονικές συνθήκες χρειαζόταν δέκα λεφτά: οδός Μητροπόλεως, οδός Όθωνος, οδός Αμαλίας, οδός Διάκου, οδός Αναπαύσεως. Οι αστυφύλακες που θα' πρεπε να συνοδεύουν την προγραμματισμένη πομπή είχαν χαθεί αμέσως μέσα στο μακελειό, συχνά πληγωμένοι ή κακοποιημένοι· οι νεαροί που' χαν αναλάβει την περιφρούρηση σαρώθηκαν αμέσως, από πολλές δεκάδες δεν απόμειναν παρά πέντε έξι ναυάγια γεμάτα μελανιές που τεντώνονταν να προστατέψουν τα σπασμένα παράθυρα. Το βλέπει κανείς και στις φωτογραφίες που πάρθηκαν από ψηλά και όπου η νεκροφόρα είναι μια μικρή ακαθόριστη κηλίδα που πνίγεται μέσα στο στρόβιλο μιας συμπαγούς μάζας, το μάτι του κυκλώνα, το κεφάλι του χταποδιού." (Από τον πρόλογο του βιβλίου).
Τίτλος πρωτοτύπου: Oriana Fallaci, Un Uomo. Συγγραφέας: Οριάνα Φαλάτσι. Μετάφραση: Τασούλα Καραϊσκάκη. Εκδότης: Εξάντας. Σελίδες: 500. Ημερομηνία έκδοσης: Ιανουάριος 1981.
Σε μέτρια έως καλή κατάσταση, με μικροφθορές στο εξώφυλλο. Συνάντηση σε σταθμό μετρό. Για αποστολές στην επαρχία, τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση λίγων ημερών, έπειτα από συνεννόηση.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
ΚΑΛΗ
➤ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΚΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στο
selidesnostalgias@gmail.com
με τίτλο "Για την αγγελία Ν202"

🔎3136

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...