Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ελληνικά Comic Books 380: Blast Comics (2007)


Για μια δεκαετία η BLAST COMICS προσέφερε σε ένα κοινό διψασμένο για σουπερήρωες ό,τι πιο πρωτοπόρο είχε δει ο χώρος. Βασισμένη στο όραμα του ομογενή Steve Papas και έχοντας στο δυναμικό της τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες, η BLAST έφτασε να εκδίδει ένα μεγάλο αριθμό τίτλων που διακρίνονταν για την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους και να δώσει στον κόσμο ήρωες που ακόμα και σήμερα τους θυμόμαστε με συγκίνηση. Ο τόμος που κρατάτε στα χέρια σας συλλέγει για πρώτη φορά κάποιες από τις πιο αξιομνημόνευτες ιστορίες της BLAST σε μια πολυτελή έκδοση, από το βραβευμένο τίτλο «Σουπερστάρ» και το κρυμμένο διαμάντι «Διεθνείς Μαχητές» μέχρι και το κόμικ-μεγαθήριο «Ολική Σύγκρουση».

Σε 192 ασπρόμαυρες σελίδες, πάνω από είκοσι δημιουργοί κόμικς από όλο τον κόσμο δίνουν τη δική τους εκδοχή σε ένα αγαπημένο θέμα της ένατης τέχνης… τους υπερήρωες!
Συμμετέχουν με κόμικς οι: Becky Cloonan, Μιχάλης Διαλυνάς, Γιώργος Δουτσιόπουλος, Ilker Gazioglu, Ηλίας Κυριαζής, Ozan Kucukusta, Coskun Κuzgun, Βασιλης Λώλος, Βασίλης Μπίμπας, Adam “Mochi” Munger, Σταύρος Ντίλιος, Γαβριήλ Παγώνης, Αντρέας Παναγιωτόπουλος, Τάσος Παπαϊωάννου, Steve Papas.
Και με εικονογραφήσεις οι: Μahmud A. Asrar, Jon Cairns, Jacopo Camagni, Ross Campbell, Rodin Esquejo, Ashleigh “py” Firth, Δημήτρης Κάσδαγλης, John Powell, Blackstar Shabach, Michael Walton, Matt Wheldon.


Σελίδες: 192
Διαστάσεις: 24x17
Εσωτερική εκτύπωση: Ασπρόμαυρο
ISBN: 978-960-88366-7-9
Ημερομηνία έκδοσης: Φεβρουάριος 2007
Εκδότης: Giganto Books
Αρχική τιμή: €18,35

🔎3023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...