Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Μικρές Αγγελίες (Ν165)


ΣΤΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Πωλείται:
Βιβλίο "Στους λαβύρινθους της συνείδησης"
Τιμή: 4,00€

Σχόλια: Αντίτυπο της 5ης έκδοσης. Συγγραφέας: Έντουαρντ Ρόζενταλ. Μετάφραση: Απόστολου Κοτσιώλη. Εκδόσεις: Σύγχρονη Εποχή, 1986. Σελίδες: 244. Αρχική τιμή: €10,00. Σε καλή κατάσταση.
Ο σοβιετικός κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος Έντουαρντ Ρόζενταλ εργάστηκε και ταξίδεψε σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής και ήρθε σε άμεση επαφή με τη ζωή και τα προβλήματα τόσο στις δυτικές, όσο και στις αναπτυσσόμενες χώρες, καθώς και με τα ιδεολογικά ρεύματα που επηρεάζουν τη νεολαία σ' αυτές τις χώρες.
Στα ρεύματα αυτά, πιο συγκεκριμένα στην προσπάθεια της Ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας να αποπροσανατολίσει τη νεολαία με την "απολιτικότητα", τον αντικομμουνισμό και τον αντισοβιετισμό, απαντά ο Έντουαρντ Ρόζενταλ με τα βιβλία του. Δείχνει με ποιο τρόπο οι ιδεολόγοι του ιμπεριαλισμού, χρησιμοποιώντας μέσα που από πρώτη ματιά φαίνονται άσχετα, όπως τα φίλμ τρόμου, τα κατασκοπευτικά και "αστυνομικά" μυθιστορήματα, τα περιοδικά μαζικής κατανάλωσης, η ποπ μουσική, η καλλιέργεια των "ειδώλων" κλπ., προσπαθούν να φθείρουν τις συνειδήσεις και ν' ανοίξουν το δρόμο στην υποταγή και την εκμετάλλευση.
Στο βιβλίο "Στους λαβύρινθους της συνείδησης" ο Έντουαρντ Ρόζενταλ συνεχίζει τη συζήτηση-απάντηση στα ιδεολογικά ρεύματα με τα οποία οι ιμπεριαλιστικοί κύκλοι προσπαθούν έντεχνα να διεισδύσουν και να επηρεάσουν τη συνείδηση των νέων.
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σ' αυτό, όπως και στα άλλα βιβλία του Έντουαρντ Ρόζενταλ, είναι, από τη μια η ευρύτητα των θεμάτων και το βάθος των παρατηρήσεων, και, από την άλλη, το γλαφυρό ύφος που κάνει την ανάγνωση των σελίδων του όχι μόνο πραγματικά ωφέλιμη, αλλά και εξαιρετικά ευχάριστη.
Πωλείται μόνο σε συνδυασμό με άλλη αγγελία (η παραγγελία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 ευρώ). Συνάντηση σε σταθμό μετρό. Για αποστολές στην επαρχία, τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση λίγων ημερών, έπειτα από συνεννόηση.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
➤ΚΑΛΗ
ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΚΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στο
selidesnostalgias@gmail.com
με τίτλο "Για την αγγελία Ν165"

🔎3036

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...