Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Νέες εκδόσεις 714: Κόρτο Μαλτέζε #13


Οι Άνθρωποι Λεοπαρδάλεις

Ο Κόρτο Μαλτέζε, ο πιο αγαπημένος ήρωας της 9ης Τέχνης, κυκλοφορεί τώρα κάθε εβδομάδα με το "Έθνος της Κυριακής"!
Ο αιώνιος ονειροπόλος, ο αθεράπευτα ρομαντικός ναύτης με το χρυσό σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί, ο αναζητητής της περιπέτειας και της φυγής από την πραγματικότητα, παραμένει αναμφισβήτητα μία από τις κλασσικότερες φιγούρες των κόμικς. O σημαντικότερος και ποιοτικότερος ήρωας των κόμικς επιστρέφει στους αναγνώστες της Ελλάδας μέσα από το "Έθνος της Κυριακής", σε πολυτελή άλμπουμ που ακόμα και οι τίτλοι τους είναι γοητευτικοί…
Οι αριστουργηματικές ιστορίες του Hugo Pratt, για πρώτη φορά έγχρωμες στην Ελλάδα, με νέα, εντυπωσιακά εξώφυλλα.

Την Κυριακή 8 Ιουλίου κυκλοφόρησε το 13ο άλμπουμ με τίτλο "Οι Άνθρωποι Λεοπαρδάλεις", στο οποίο περιέχονται οι εξής τρεις ιστορίες:

-Οι Άνθρωποι Λεοπαρδάλεις: Ανατολική ακτή της Αφρικής, Φθινόπωρο του 1918. Καθώς ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει στο τέλος του, ο Κόρτο Μαλτέζε βρίσκεται στην περιοχή του ποταμού Ρουφίτζι. Θέλει να εκδικηθεί τον άδικο θάνατο του καπετάνιου Σλούτερ, συγγενή ενός υποπλοίαρχου που ήταν φίλος του Κόρτο και δολοφονήθηκε άδικα από τον λοχία Σάξον. Για τον σκοπό αυτό συμμαχεί με τους Ανθρώπους Λεοπαρδάλεις...

-Οι παιδικές μνήμες του Κόρτο Μαλτέζε: Διάσπαρτες ποιητικές αναμνήσεις από την συναρπαστική παιδική ηλικία του Κόρτο Μαλτέζε, ανάμεσα στη Μάλτα, την Αγγλία και την Κόρδοβα, το μύθο και την πραγματικότητα. Οι νεράιδες, οι μάγοι και οι μάγισσες που συντρόφεψαν τα παιδικά του χρόνια, μαζί με την πανέμορφη μητέρα του, τον απόμακρο πατέρα και τον σοφό του δάσκαλο!

-Ο Κόρτο στην Κόρδοβα: Η Κόρδοβα, τόπος μόνιμης επιστροφής για τον Κόρτο Μαλτέζε, τόπος ομορφιάς και νεανικών εμπειριών. Άραβες, Εβραίοι, ταυρομάχοι και χορεύτριες συνθέτουν ένα μωσαϊκό βιωμάτων που ενώνονται με το άρωμα των λουλουδιών και συνοδεύουν την έντονη παρουσία της μητέρας του.

Μια κορυφαία σειρά που δεν πρέπει να την χάσει κανείς!

Σενάριο/Σχέδιο: Hugo Pratt
Διαστάσεις: 21x28
Εκτύπωση: Έγχρωμο, πολυτελές χαρτί
Σελίδες: 44
Εκδότης: Εκδόσεις Μικρός Ήρως

🔎3015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...