Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Νέες εκδόσεις 702: Κόρτο Μαλτέζε #8


Ο Άγγελος στο Παράθυρο της Ανατολής

Ο Κόρτο Μαλτέζε, ο πιο αγαπημένος ήρωας της 9ης Τέχνης, κυκλοφορεί τώρα κάθε εβδομάδα με το "Έθνος της Κυριακής"!
Ο αιώνιος ονειροπόλος, ο αθεράπευτα ρομαντικός ναύτης με το χρυσό σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί, ο αναζητητής της περιπέτειας και της φυγής από την πραγματικότητα, παραμένει αναμφισβήτητα μία από τις κλασσικότερες φιγούρες των κόμικς. O σημαντικότερος και ποιοτικότερος ήρωας των κόμικς επιστρέφει στους αναγνώστες της Ελλάδας μέσα από το "Έθνος της Κυριακής", σε πολυτελή άλμπουμ που ακόμα και οι τίτλοι τους είναι γοητευτικοί…
Οι αριστουργηματικές ιστορίες του Hugo Pratt, για πρώτη φορά έγχρωμες στην Ελλάδα, με νέα, εντυπωσιακά εξώφυλλα.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου κυκλοφόρησε το 8ο άλμπουμ με τίτλο "Ο Άγγελος στο Παράθυρο της Ανατολής", στο οποίο περιέχονται οι εξής δυο ιστορίες:

-Παραμύθια και παππούδες: Μπόρχα, Περού. Ο Κόρτο Μαλτέζε πρέπει να διασχίσει τη Ζούγκλα του Κανενός, αναζητώντας τον εγγονό ενός επιβλητικού Άγγλου γιατρού, του δόκτωρ Στόουν. Κυνηγοί κεφαλών, φίδια, δουλέμποροι, ένα παιδί με ανάμεικτο αίμα και δυο παππούδες που θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τον εγγονό τους. Μια από τις πιο όμορφες και συγκινητικές ιστορίες του Κόρτο Μαλτέζε.

-Ο Άγγελος στο Παράθυρο της Ανατολής: Λιμνοθάλασσα της Βενετίας, Ιταλία, Ευρώπη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η Βενετία, βομβαρδίζεται από αυστριακά αεροπλάνα και είναι υπό στρατιωτικό νόμο. Ο Κόρτο Μαλτέζε βρίσκεται εκεί για να βρει ένα παλιό χάρτη που δείχνει τη θέση της Χρυσής Πόλης της Σιμπόλα. Όμως, δεν είναι ο μόνος που αναζητά τον χάρτη… Η αδίστακτη femme fatale Βενετσιάνα Στήβενσον κάνει την επανεμφάνισή της και θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει το χάρτη.

Η νέα έκδοση συνεχίζει με τις 20σέλιδες ιστορίες του Κόρτο, οι οποίες θα φιλοξενούνται ανά δυο σε κάθε άλμπουμ! Άλλη μια κορυφαία σειρά που δεν πρέπει να την χάσει κανείς!

Σενάριο/Σχέδιο: Hugo Pratt
Διαστάσεις: 21x28
Εκτύπωση: Έγχρωμο, πολυτελές χαρτί
Σελίδες: 44
Εκδότης: Εκδόσεις Μικρός Ήρως

🔎2956

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...