Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Νέες εκδόσεις 701: Classics Illustrated #7


Οι Αργοναύτες
Το ταξίδι του Ιάσονα, για να πάρει πίσω το Χρυσόμαλλο Δέρας

Στα χρόνια τα πολύ παλιά… Τότε που βουνά, θάλασσες και δάση έκρυβαν στοιχειά και δαίμονες… Τότε που υπήρχαν χώρες αφιλόξενες και βασίλεια-ζωντανές παγίδες για τους ανυποψίαστους… Τότε που το ταξίδι σε αυτούς τους πέρα κόσμους ήταν αδιανόητο, γεννήθηκε ένα αγόρι. Eνα πριγκιπόπουλο που του έκλεψαν το βασίλειο μέσα απ’ τα χέρια. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσει πάλι τον θρόνο του ήταν να ταξιδέψει στις χώρες των αγρίων και να φέρει πίσω τον θησαυρό του κόσμου. Ο Ιάσονας και οι σύντροφοί του σαλπάρουν με την Αργώ. Θα καταφέρει το όμορφο παλικάρι να αξιωθεί τον θησαυρό και το βασίλειό του; Ποιος είναι ικανός να γίνει βασιλιάς, στ’ αλήθεια; Σε ποιον ανήκει ο θησαυρός;

Ο Ιάσονας ξεκίνησε το ταξίδι του με την Αργώ με σκοπό να φέρει το Χρυσόμαλλο Δέρας πίσω στην Ιωλκό. Στην Αργοναυτική Εκστρατεία ήρθε αντιμέτωπος με τις Συμπληγάδες Πέτρες και κινδύνους πολλούς. Με τη βοήθεια όμως των θεών και πενήντα Αργοναυτών κατάφερε να τους ξεπεράσει.

Γνωρίστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας!
Αποκτήστε όλη τη συλλογή Classics Illustrated για μια βιβλιοθήκη με ιστορίες από τους καλύτερους συγγραφείς του κόσμου.
Κάθε τόμος της σειράς Classics illustrated αποτελεί πλήρη και πιστή προσαρμογή ενός αριστουργήματος της παγκόσμιας λογοτεχνίας, και συνοδεύεται από πληροφοριακά κείμενα για τους συγγραφείς και την εποχή τους αλλά και ερωτήσεις για την ανάλυση και κατανόηση του κειμένου, συνδυάζοντας την εκπαιδευτική αξία με τη γνήσια αναγνωστική απόλαυση.

Συγγραφέας: Απολλώνιος ο Ρόδιος
ISBN: 9789604364978
Ημερομηνία έκδοσης: 05/2018
Εξώφυλλο: Σκληρό
Σελίδες: 52
Διαστάσεις: 16x24 cm
Αρχική τιμή: 11,99€
Εκδότης: Οξύ
Θα το βρείτε αποκλειστικά στα Public!

🔎2946

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...