Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Νέες εκδόσεις 700: Κόρτο Μαλτέζε #7


Η λιμνοθάλασσα των όμορφων ονείρων

Ο Κόρτο Μαλτέζε, ο πιο αγαπημένος ήρωας της 9ης Τέχνης, κυκλοφορεί τώρα κάθε εβδομάδα με το "Έθνος της Κυριακής"!
Ο αιώνιος ονειροπόλος, ο αθεράπευτα ρομαντικός ναύτης με το χρυσό σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί, ο αναζητητής της περιπέτειας και της φυγής από την πραγματικότητα, παραμένει αναμφισβήτητα μία από τις κλασσικότερες φιγούρες των κόμικς. O σημαντικότερος και ποιοτικότερος ήρωας των κόμικς επιστρέφει στους αναγνώστες της Ελλάδας μέσα από το "Έθνος της Κυριακής", σε πολυτελή άλμπουμ που ακόμα και οι τίτλοι τους είναι γοητευτικοί…
Οι αριστουργηματικές ιστορίες του Hugo Pratt, για πρώτη φορά έγχρωμες στην Ελλάδα, με νέα, εντυπωσιακά εξώφυλλα.

Την Κυριακή 27 Μαίου κυκλοφόρησε το 7ο άλμπουμ με τίτλο "Η λιμνοθάλασσα των όμορφων ονείρων", στο οποίο περιέχονται οι εξής δυο ιστορίες:

-Βουντού για τον κύριο Πρόεδρο
Πορτ Ντουγκάλ, Γουαδελούπη, Υπήνεμες Νήσοι, 1917: Ο Κόρτο Μαλτέζε και ο καθηγητής Στάινερ στο ταξίδι από το Μπαρμπάντος προς την Ανγκουίλα, σταματούν σε ένα ξεχασμένο μικρό νησί στη θάλασσα της Καραιβικής. Ο Κόρτο γίνεται μάρτυρας μιας στημένης δίκης παρωδίας με κατηγορούμενη την πανέμορφη Σολεδάδ Λόκααρθ.

-Η λιμνοθάλασσα των όμορφων ονείρων
Δέλτα του Ορινόκου: Ο Κόρτο Μαλτέζε λαμβάνει ένα μήνυμα από τους Ιθαγενείς για έναν λευκό που κάθισε δίπλα στην πιο επικίνδυνη λιμνοθάλασσα του Ορινόκου… εκεί που όποιος ονειρεύεται δεν ξυπνάει ποτέ. Μια ημέρα για τη ζωή και τον θάνατο ενός δειλού, κλέφτη στρατιώτη και αδέξιου, ερασιτέχνη εραστή…

Η νέα έκδοση συνεχίζει με τις 20σέλιδες ιστορίες του Κόρτο, οι οποίες θα φιλοξενούνται ανά δυο σε κάθε άλμπουμ! Άλλη μια κορυφαία σειρά που δεν πρέπει να την χάσει κανείς!

Σενάριο/Σχέδιο: Hugo Pratt
Διαστάσεις: 21x28
Εκτύπωση: Έγχρωμο, πολυτελές χαρτί
Σελίδες: 44
Εκδότης: Εκδόσεις Μικρός Ήρως

🔎2942

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...