Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ελληνικά Comic Books 360: Εξωγήινοι (2018)


Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει τις συμμετοχές που διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις, στον διαγωνισμό που προκήρυξε το Φθινόπωρο του 2017 το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Jemma Press, με τίτλο “ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ”.

Σενάριο & σχέδιο από τους: Δάφνη Κεσκινίδου, Μαρλένα Παρλαβάντζα και Βασίλης Γέρκου.

H συλλογή αυτή κυκλοφόρησε στο Comicdom Con Athens 2018 και διατέθηκε δωρεάν από το stand του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης αλλά και από το περίπτερο της Jemma Press μέχρι εξαντλήσεως των αντιτύπων.

Σελίδες Νοσταλγίας/Παναγιώτης Πλαφουτζής: Μια μικρή έκδοση, που περιλαμβάνει ουσιαστικά τρεις εικονογραφημένες ιστορίες, οι οποίες καταλαμβάνουν από τέσσερις σελίδες η κάθε μια. Έξυπνες ιδέες, όμορφα σκίτσα, από νέους και φιλόδοξους δημιουργούς. Στόχος των διαγωνιζομένων ήταν να αφηγηθούν μια πρωτότυπη ιστορία, με πρωτότυπους χαρακτήρες, μέσα σε μόλις τέσσερις σελίδες, και φαίνεται να τα κατάφεραν καλά. Μπορεί το βιβλιαράκι αυτό να είναι μικρό, όμως αποδεικνύει πως η τέχνη και η δημιουργία δεν γνωρίζουν όρια και μπορούν να σε μαγέψουν ανά πάσα στιγμή. Μακάρι τέτοιες πρωτοβουλίες να λαμβάνουν χώρα πιο συχνά, γιατί έτσι οι νέοι άνθρωποι βρίσκουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους και να μας αποδείξουν πως το... νέο αίμα υπάρχει στον χώρο και είναι πολύ σημαντικό.

Σελίδες: 16
Εκτύπωση: Ασπρόμαυρο
ISBN: 9786185116576
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2018 - 20-22 Απριλίου
Εκδόσεις: Jemma Press


🔎2856

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...