Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών σε τηλεοπτική σειρά;


Μια μεγάλη έκπληξη για όλους τους φαν του Τόλκιν και του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"! Η Amazon έκλεισε τα δικαιώματα έναντι 500 εκατομμυρίων δολαρίων (ναι, καλά διαβάσατε!) για την δημιουργία της τηλεοπτικής σειράς του "Lord of the Rings"!
Πρόκειται σίγουρα για την πιο ακριβή τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters. Η Warner και η Amazon έφτασαν σε συμφωνία με τους κληρονόμους του Τόλκιν, ώστε να πάρουν το πράσινο φως για την τηλεοπτική μεταφορά του έπους της Μέσης Γης.
Μπορεί τo ποσό των 500 εκατομμυρίων δολαρίων να περιλαμβάνει και το κόστος των δύο πρώτων σεζόν της σειράς, όμως δεν παύει να είναι τεράστιο. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως ο προϋπολογισμός για την κινηματογραφική τριλογία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", ήταν 281 εκατομμύρια δολάρια!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Amazon θα προχωρήσει πέραν της απλής ανάγνωσης και μεταφοράς των βιβλίων του Τόλκιν, στήνοντας μια ιστορία με νέα στοιχεία και νέο σεναριακό υλικό, τα οποία δεν συμπεριέλαβε ούτε ο Πήτερ Τζάκσον στην κινηματογραφική έκδοση.
Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ούτε το καστ, ούτε και η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων, οι φαν της Μέσης Γης είναι ενθουσιασμένοι!...

🔎2797

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...