Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Μικρές Αγγελίες (Ν48)


ΛΑΚΥ ΛΑΝΑΓΚΑΝ

Πωλείται:
Περιοδικό "Λάκυ Λάναγκαν"
Τεύχος #3, τιμή 5,00€

Σχόλια: Πρόκειται για ιδιαιτέρως δυσεύρετη σειρά, τύπου Βίπερ. Κυκλοφόρησαν 5 τεύχη από τις εκδόσεις Στρατίκη (εκδότης του Μικρού Σερίφη). Τεύχος σε καλή κατάσταση. Συνάντηση σε σταθμό μετρό. Για αποστολές στην επαρχία, τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση λίγων ημερών, έπειτα από συνεννόηση.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
➤ΚΑΛΗ
ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΚΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στο
selidesnostalgias@gmail.com
με τίτλο "Για την αγγελία Ν48"

🔎2544

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ 2,5 Η ΕΣΤΩ 5Ε? ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΜΙΑς ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ ΟΠΩς ΛΕΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μας φίλε, εύλογη η απορία σου, αν δεν έχεις ποτέ εμπλακεί σε τέτοιου είδους αγοραπωλησία. Προφανώς κανείς δεν θα πάρει το μετρό να πάει σε ραντεβού για να πάρει 2 ευρώ, όταν το ποσό αυτό θα το δώσει στο εισιτήριο. Οι περισσότεροι το συνδυάζουν με κάποια δουλειά τους, μέρα και ώρα που θα ήταν ήδη στο μετρό. Σε περίπτωση -βέβαια- που κάποιος έχει κάρτα απεριορίστων διαδρομών, τέτοιοι προβληματισμοί δεν δημιουργούνται καν. Τέλος, πολλές φορές είναι δυνατόν κάποιος να αγοράζει προϊόντα συνδυαστικά από περισσότερες της μίας αγγελίας, οπότε πάλι συμφέρει περισσότερο και τους δύο εμπλεκομένους.
      Ελπίζουμε να σου λύσαμε την απορία...
      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  2. Με καλυψε απολυτα! Σε καθε περιπτωση ειναι εξαιρετικη η σελιδα και πραγματικη οαση στη γενικοτερη μιζερια που μας περιβαλει .Συνεχιστε ακαθεκτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...