Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Νέες εκδόσεις 519: Trinity: Αλλόκοτη Δοκιμασία #1


DC Universe: Αναγέννηση

Ξεκινάει μια ακόμη σειρά από το καινούριο Σύμπαν της DC, στην οποία μεγάλοι πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τους τρεις κορυφαίους και διάσημους υπερήρωες της εταιρείας: ο Άνθρωπος από Ατσάλι, ο Σκοτεινός Ιππότης και η Αμαζόνα Πριγκίπισσα! Superman, Batman, Wonder Woman!
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι τρεις ήρωες, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Superman που όλοι γνώριζαν δεν είναι πια ο ίδιος, όπως έχουμε ήδη δει και στη σειρά "Superman: Ο Γιος του Σούπερμαν", που κυκλοφορεί παράλληλα. Στη θέση του βρίσκεται ένας μεγαλύτερος και πιο ώριμος Superman, που τους είναι επίσης παντελώς άγνωστος. Κι ενώ οι τρεις τους θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό που τους χωρίζει και να ξαναχτίσουν τους δεσμούς που είχαν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο μυστήριο. Ξαφνικά θα μεταφερθούν πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στα παιδικά τους χρόνια, πριν γίνουν ήρωες! Μαζί θα πρέπει να ανακαλύψουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποιος κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά!
Το τεύχος περιλαμβάνει τα δύο πρώτα από τα συνολικά έξι τεύχη της πρωτότυπης έκδοσης. Στα ελληνικά, η ιστορία θα ολοκληρωθεί σε τρία διπλά τεύχη, εκ των οποίων το δεύτερο θα κυκλοφορήσει στις 27/07.

Πρωτότυπος τίτλος: Trinity: Better Together (DC Comics, 2016)
Σενάριο/Kείμενα/Σχέδιο: Francis Manapul
Μετάφραση/Επιμέλεια: Χρήστος Τσέλιος
Hμερομηνία έκδοσης: Ιούνιος 2017
Μέγεθος: 17,0 x 25,0
Σελίδες: 48
Εκτύπωση: Έγχρωμο
ISBN: 978-960-623-002-8
Τιμή: 3,90€
Εκδόσεις: Anubis

🔎2324

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...