Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ελληνικά Comic Books 284: Η Ιστορία του Λοχαγού Μαρκ (2017)


Ανακαλύψτε τις ρίζες του ενός και μοναδικού, Λοχαγού Μαρκ!

Του Παναγιώτη Πλαφουτζή

Πρόκειται για ειδική συλλεκτική έκδοση σε πολυτελές χαρτί, που κάνει αναδρομή στο παρελθόν του χαρακτήρα "Λοχαγού Μαρκ". Η παιδική και εφηβική του ηλικία, η γνωριμία του με τον Θλιμμένο Μπούφο και τον Μίστερ Μπλουφ, η δημιουργία της ομάδας των "Λύκων του Οντάριο", είναι κάποια μόνο από τα επεισόδια της ζωής του αγαπημένου ήρωα, τα οποία παρακολουθούμε εδώ. Επίσης, δύο μονοσέλιδα αφιερώματα του Λευτέρη Ταρλαντέζου περιλαμβάνονται στις 100 σελίδες αυτής της έκδοσης.
Όσοι πιστοί αναγνώστες του Λοχαγού Μαρκ, συνεχίζετε να διαβάζετε τις περιπέτειές του, ή ακόμη και εκείνοι που τις διαβάζατε κάποτε και τώρα έχετε χάσει την επαφή, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα πραγματικά πολύτιμο στολίδι για την συλλογή ή την βιβλιοθήκη σας.
Η ιστορία του Λοχαγού Μαρκ πρωτοεκδόθηκε στο τεύχος #100 του "Il Commandate Mark", τον Δεκέμβριο του 1974. Στα ελληνικά δημοσιεύτηκε σε συνέχειες για πρώτη φορά στα τεύχη #374-390 του περιοδικού "Αγόρι" (1984). Δέκα χρόνια αργότερα, τον Μάιο του 1994, εκδόθηκε σε αυτοτελές άλμπουμ από τον "Περιοδικό Τύπο" του Γιώργου Ανεμοδουρά και ακολούθησε μια αναθεωρημένη έκδοση με νέα χρώματα και lettering το 2007. Το 2016 δημοσιεύθηκε σε δύο μέρη στα τεύχη #12-13 του περιοδικού "Mister No και οι... Άλλοι".
Η παρούσα έκδοση είναι ίσως η ομορφότερη που έχει κυκλοφορήσει στην χώρα μας, από θέμα ποιότητας και αισθητικής. Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Πολύ καλό σχέδιο, εξαιρετική εκτύπωση με φωτεινά χρώματα...
Προσοχή: Εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός αντιτύπων. Δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα. Διατίθεται μόνο μέσω της Λέσχης Φίλων Κόμικς, για τον μήνα Μάιο και μέσω τις ιστοσελίδας του εκδότη (https://www.mikrosiros.gr/), μέχρι εξαντλήσεως των αντιτύπων.

Κείμενο/Σχέδιο: EsseGesse
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 04/04/2017
Σελίδες: 132
Εκτύπωση: Έγχρωμο
Τιμή: 7,50€
Εκδόσεις: ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ Ε.Ε.


👬2187

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...