Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Λογοτεχνικές Προτάσεις 291: Οι Νάνοι II: Πόλεμος - Βιβλίο Πρώτο (Φανταστική λογοτεχνία)


ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΙΙ - ΠΟΛΕΜΟΣ (Βιβλίο Πρώτο)
Του ΜΑΡΚΟΥΣ ΧΑΪΤΣ, 2 Γερμανικά Βραβεία Φαντασίας (2003 & 2005)


Για αμέτρητες χιλιετίες, οι νάνοι του Πέμπτου βασιλείου υπερασπίστηκαν την Πέτρινη Πύλη της Γκίρντελγκαρντ. Πολλοί και διαφορετικοί εχθροί επιχείρησαν να την καταλάβουν με έφοδο και όλοι τους πέθαναν στην προσπάθεια. Κάνεις από όσους προσπάθησαν δεν τα είχε ποτέ καταφέρει, ούτε άνθρωπος, ούτε κτήνος. Ως τώρα…
Η Πέτρινη πύλη πέφτει και μαζί της και οι τελευταίοι υπερασπιστές της, οι νάνοι από τη φυλή των Πέμπτων. Χίλια χρόνια αργότερα, οι άνθρωποι παλεύουν ακόμη απεγνωσμένα ενάντια στα δολοφονικά Όρκ.
Παρά το γεγονός ότι οι έξι μεγάλοι μάγοι κατάφεραν να εμποδίσουν την πλήρη εξάπλωση του κακού, ανάμεσα στους άρχοντες της Γκίπντελγκαρντ υπάρχει ένας προδότης. Έτσι τα Αλφαρ, μοχθηρά πλάσματα γεμάτα δύναμη και δίψα για προδοσία, κατακτούν την μυστηριώδη Αλάντουρ, το Αιώνιο δάσος των ξωτικών.

Οι Εκδόσεις Propaganda Channel, σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Piper, συνεχίζουν την έκδοση του δίτομου δεύτερου μέρους της σειράς "Οι Νάνοι ΙΙ: Πόλεμος", του επικού λογοτεχνικού αριστουργήματος του Μάρκους Χάιτς, "Οι Νάνοι".
Η βραβευμένη με Deutscher Fantastik Preis (Γερμανικό Βραβείο Φαντασίας) σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 8 τόμους, αποτελεί μια από τις καλύτερες σύγχρονες λογοτεχνικές σειρές φαντασίας, με πάνω από 1.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως. Ο τρίτος τόμος της σειράς (Οι Νάνοι ΙΙ: Πόλεμος, Βιβλίο Ά) κυκλοφορεί σε επιλεγμένα καταστήματα (Πρωτοπορία, Solaris, Comicon, Jemma, Comicstrip).

Συγγραφέας: Μάρκους Χάιτς
Είδος: Φαντασία
Μετάφραση: Βασιλική Κορομηλά
Σελίδες: 236
ISBN: 9786188057265
Τιμή: 14,90€
Εκδόσεις: Propaganda Channel

👬2046

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...