Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Μήνας Jemma Press, στην ΛΕ.ΦΙ.Κ. (Δελτίο Τύπου)


ΜΗΝΑΣ JEMMA PRESS ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΟΜΙΚΣ
Φεβρουάριος 2017

Το Jemma Books & Comics είναι ένα εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο για κόμικς και βιβλία του φανταστικού. Δημιουργήθηκε το 1997 όταν ο ιδιοκτήτης του, Λευτέρης Σταυριανός, αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα και να προσφέρει στους κατοίκους του Πειραιά και των γύρω περιοχών τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον χώρο του φανταστικού.
Η Jemma Press, το εκδοτικό κομμάτι της επιχείρησης, ιδρύθηκε το 2003 με πρώτη της έκδοση στα ελληνικά, το Video Noir από το βραβευμένο δίδυμο των C. Trillo και E. Risso. Δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού και των ελληνικών και μεταφρασμένων comics. Η επιλογή των εκδόσεων γίνεται με κύριο μέλημα την υψηλή ποιότητα και την υπευθυνότητα απέναντι στον αναγνώστη. Το μότο της Jemma Press: «Άλμπουμ για αναγνώστες που αγαπούν τα κόμικς, από ανθρώπους που τα λατρεύουν», αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία του εκδοτικού.
Γιορτάζοντας 14 χρόνια επιτυχημένης πορείας, όλος ο Φεβρουάριος στη Λέσχη Φίλων Κόμικς θα είναι αφιερωμένος στην Jemma Press!
Στην Λέσχη θα υπάρχουν όλες οι εκδόσεις της Jemma Press, κόμικς αλλά και βιβλία, διαθέσιμες σε προνομιακές τιμές!
Επίσης θα πραγματοποιηθούν και οι δύο παρακάτω εκδηλώσεις:
• Σάββατο 11/02, στις 8 μμ, Παρουσίαση της εκδοτικής. Ο Γιάννης Κουκουλάς και ο Λευτέρης Σταυριανός θα μιλήσουν για το παρελθόν, το παρόν και κυρίως τα μελλοντικά σχέδια της Jemma Press!
• Σάββατο 18/02, στις 6 μμ, συνεργαζόμενοι με την Jemma Press δημιουργοί θα βρίσκονται στην Λέσχη για να υπογράφουν και να σκιτσάρουν για τους φαν τους!

Σας περιμένουμε όλες και όλους στον νέο χώρο της Λέσχης Φίλων Κόμικς!
Πληροφορίες:
Jemma Press, Αλκιβιάδου 138-140, Πειραιάς, τηλ. 210 4227664
Λέσχη Φίλων Κόμικς, Ιερά Οδός 14, Αθήνα, τηλ. 210 3318168


👬1971

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...