Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ελληνικά Comic Books 236: Spider-Man - Το τελευταίο κυνήγι του Κρέιβεν (2016)


Ο συγγραφέας J. M. DeMatteis (“Daredevil”, “Ghost Rider”, “Captain America”) και ο εικονογράφος Mike Zeck (“Captain America”, “Defenders”, “Batman”, “Superman”) δημιουργούν την απόλυτη ιστορία εκδίκησης, σε αυτή την επαναστατική και θρυλική συλλογή! Ο Κρέϊβεν, ο Κυνηγός, παραμονεύει και σκοτώνει κάθε ζώο γνωστό στον άνθρωπο. Άλλα υπάρχει ένα ζώο που του έχει ξεφύγει μέχρι τώρα. Ένα θήραμα που τον περιπαίζει και τον χλευάζει σε κάθε ευκαιρία, ένα θήραμα που έρπει σε τοίχους και εκσφενδονίζει ιστούς, γνωστό και σαν Spider-Man! Και για να αποδείξει ότι μπορεί να τον κατατροπώσει, θα φορέσει τη στολή του και θα πάρει τη θέση του… αφού πρώτα τον πυροβολήσει και τον θάψει!

“Το Τελευταίο Κυνήγι του Κρέϊβεν” είναι μία περίτεχνη συλλογή τριών ιστοριών με ήρωα τον Spider-Man (“Web of Spider-Man” #31-32, “The Amazing Spider-Man” #293-294, “The Spectacular Spider-Man” #131-132) και για τους περισσότερους "Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ SPIDER-MAN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΤΕ"!
Το twist σε αυτή τη σκοτεινή και σχεδόν noir ιστορία είναι πως, μέσα από τα μάτια του supervillain Κρέϊβεν, που φοράει τη στολή και παίρνει τη θέση του ήρωα μας, μαθαίνουμε ποιος είναι ο πραγματικός χαρακτήρας του Spider-Man (χαμένος από τον κόσμο για κάποιο διάστημα, μάχεται με τον ίδιο του τον εαυτό και παρακολουθεί την ήττα του…), κάτι που κάνει την όλη πλοκή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Πολλοί λένε ότι η γραφή, οι ήρωες και οι συμβολισμοί σε αυτή την ιστορία φτάνουν στα επικά επίπεδα ενός Όμηρου, ενώ θα βρούμε πολλές σκηνές και εικόνες ανθολογίας μέσα από την πένα του Mike Zeck.

“Το Τελευταίο Κυνήγι του Κρέϊβεν” είναι το καλύτερο παράδειγμα ότι τα βιβλία κόμικς είναι από μόνα τους μία μορφή τέχνης!
Συγγραφέας: J. M. DeMatteis
Εικονογράφηση: Zeck Mike
ISBN: 9789604364695
Ημερομηνία έκδοσης: 12/2016
Εξώφυλλο: Μαλακό
Σελίδες: 144
Εκδόσεις: Public/Οξύ
Τιμή: 16,99€
Διατίθεται αποκλειστικά στα Public!

👬2005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...