Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ελληνικά Comic Books 234: Μαθαίνω να επιπλέω (2016)


Πώς θα πετύχεις με μία start-up
Barry Nalebuff - Seth Goldman

Με σύμμαχο την αμεσότητα του κόμικ, οι Seth Goldman και Barry Nalebuff, συνιδρυτές της εταιρείας Honest Tea, αφηγούνται την ιστορία του πώς έστησαν μια επιχείρηση «διαφορετική», με στόχο όχι μόνο να προσφέρουν στους καταναλωτές ένα υγιεινό εναλλακτικό ρόφημα, αλλά και να διαδώσουν ένα νέο μοντέλο επιχείρησης με σεβασμό στον καταναλωτή. Γεμάτο εμπειρίες ζωής και συμβουλές για τις προκλήσεις και τα εμπόδια στον δρόμο για μια νέα πετυχημένη επιχείρηση, το βιβλίο αποτελεί πολύτιμο οδηγό και παράδειγμα για το πόσο μακριά μπορούν να οδηγήσουν μία startup η επιμονή και η δημιουργικότητα.

Μια ιστορία που μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε νέο άνθρωπο που προσπαθεί να υλοποιήσει τις επιχειρηματικές του ιδέες, συχνά σε έναν «ωκεανό» από δυσκολίες. Ένα βιβλίο που δείχνει τον δρόμο έξυπνα, ξεκάθαρα και ευχάριστα.
-Νίκος Δρανδάκης, Founder της εφαρμογής Τaxibeat

Συνδυασμός αρχών οικονομικής θεωρίας, μάνατζμεντ, πάθους και επιμονής για την επιτυχία. Διαβάζεται ευχάριστα, διαβάζεται γρήγορα και… ξαναδιαβάζεται πολλές, πολλές φορές!
-Νικόλας Μίνογλου, Ancient Greek Sandals

Δεν είχε πέσει ποτέ στα χέρια μου κάτι ανάλογο. Διήγηση μιας επιχειρηματικής ιστορίας με σκίτσα. Το βιβλίο μιλάει για τις δυνατότητες που έχουν οι νέοι άνθρωποι να βρουν τρόπους για να επιβιώσουν από το πουθενά, χρησιμοποιώντας το μυαλό τους. Η ελληνική μετάφραση συμπληρώνει ιδανικά τα σκίτσα. Αξίζει να το διαβάσετε.
-Αλέξης Βαλούρδος, εμπνευστής του Supergiftme.gr

Ο Σεθ και ο Μπάρι κατόρθωσαν να μετατρέψουν την αγριότητα και τη μοναξιά που εμπεριέχει συχνά το επιχειρείν σε έναν απολύτως ειλικρινή και εύληπτο οδηγό για εκείνους που ενδιαφέρονται να κάνουν ένα ξεκίνημα ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.
-Gary Hirshberg, Συνιδρυτής της Stonyfield Farm, Inc.

Η ιστορία του Honest Tea μιλάει για την ικανότητα να παράγεις ένα αγαθό, να κερδίζεις χρήματα από αυτό και να καταφέρνεις να παραμένεις ζωντανός.
-Heidi Neck, Καθηγητής Επιχειρηματικότητας, Babson College

Εικονογράφηση: Sungyoon Choi
Πρόλογος: Εύη Σαμπανίκου
Μετάφραση: Αβραάμ Κάουα
Διαστάσεις: 16χ23cm
Σελίδες: 288
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 9789605861575
Τιμή: 23,00€
Εκδόσεις: Κριτική

👬1988

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...