Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

2000 Αναρτήσεις Σελίδες Νοσταλγίας


Οι "Σελίδες Νοσταλγίας" είναι ένα ερασιτεχνικό blog, το οποίο -όμως- δημιουργήθηκε με επαγγελματισμό και συνεχίζει με συνέπεια να σας κρατάει συντροφιά με θεματολογία γύρω από νοσταλγικά αλλά και σύγχρονα θέματα.
Με αφορμή την συμπλήρωση 2000 αναρτήσεων, βρίσκουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους αγαπημένους μας επισκέπτες ότι σύντομα οι "Σελίδες Νοσταλγίας" θα αλλάξουν μορφή. Η σελίδα μας θα γίνει πιο σύγχρονη, περισσότερο διαδραστική, με νέα εμφάνιση και προσθήκη νέων ενοτήτων!
Πρόθεσή μας είναι να κάνουμε τον ιστότοπό μας σημείο αναφοράς στο ελληνικό διαδίκτυο, με πολλές νέες συνεργασίες, διαγωνισμούς και αποκλειστικότητες.
Το "πέρασμα" θα γίνει σταδιακά μέχρι κάποιο σημείο (κυρίως όσον αφορά τις νέες ενότητες στην θεματολογία μας), ενώ κατόπιν οι εξέλιξη θα είναι πιο άμεση (σχετικά με την τελική μας εμφάνιση).
Επειδή, όμως, όλα αυτά χρειάζονται χρόνο για να υλοποιηθούν, είναι πιθανόν να παρατηρηθεί μια μικρή μείωση του αριθμού των καθημερινών μας αναρτήσεων. Υποσχόμαστε πως σε λίγους μήνες θα αποζημιώσουμε τους φίλους και υποστηρικτές μας με πολλές εκπλήξεις!

Σας ευχαριστούμε!
Εκ της διαχείρισης

👬2000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...