Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ευχάριστα νέα για τους Έλληνες φαν του "Game of Thrones"


Η εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής" θα συνεχίσει την έκδοση του κόμικ "Game of Thrones - Παιχνίδι του Στέμματος".

Έπειτα από έντονες αντιδράσεις μερίδας αναγνωστών της εφημερίδας, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν τελικά να εκδώσουν τους δύο εναπομείναντες τόμους της σειράς, προς μεγάλη ευχαρίστηση των φίλων της. Να υπενθυμίσουμε πως το κόμικ "Game of Thrones - Παιχνίδι του Στέμματος", διακόπηκε στον έκτο τόμο, ενώ υπολείπονταν δύο ακόμη τόμοι για την ολοκλήρωσή του, η οποία συμπίπτει με το τέλος του πρώτου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς. Υποθέτουμε ότι οι πωλήσεις της εφημερίδας δεν ήταν οι αναμενόμενες και γι' αυτό προχώρησαν στην αναστολή της έκδοσης.
Συγκεκριμένα, η είδηση δόθηκε ως απάντηση σε σχόλιο αναγνώστη στην σελίδα της εφημερίδας στο Facebook, με τρόπο που δεν επιτρέπει καμία παρανόηση. Συγκεκριμένα, το σχόλιο ήταν το εξής:

ethnos.gr Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.
Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση και μέσω της σελίδας μας στο Facebook για το πότε θα δοθούν οι δύο εναπομείναντες τίτλοι των comics "Game of Thrones".


Προφανώς, οι δύο επόμενοι τόμοι θα δοθούν μετά το τέλος της σειράς με τα κόμικς του Αρκά, που ξεκίνησε να δίνει η εφημερίδα από τις 29 Οκτωβρίου. Ακριβής ημερομηνία θα ξέρουμε σε περίπου τρεις μήνες, αν υποθέσουμε ότι θα εκδοθούν 12 τόμοι και στην τρέχουσα, Γ' σειρά, του Αρκά. Εμείς θα σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε νεότερο.

2 σχόλια:

  1. Δεν θα χρειaστεί να περιμένουμε πολύ για να ολοκληρώσουμε την σειρά! Θα κυκλοφορήσουν σαν προσφορά με το Έθνος του Σαββάτου από την επόμενη εβδομάδα:

    Σάββατο 19/11 : Ο 7ος τομος
    Σάββατο 26/11 : Ο 8ος τομος

    Δείχνει πάντως μία συνέπεια το Έθνος. Από τότε που σταμάτησε η σειρά στον 6ο τόμο, λόγω τεχνικού προβήματος, είχαν πει ότι θα την ολοκληρώσουν και να που βγήκαν αληθινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μας dinos182 σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση. Φαίνεται πως, τελικά, οι αναγνώστες έχουμε δύναμη. Ίσως θα πρέπει να τους πιέσουμε να ολοκληρώσουν κι εκείνα τα ευλογημένα τα Λούκυ Λουκ...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...