Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Νέες εκδόσεις 375: Game of Thrones - Παιχνίδι του Στέμματος #7


GAME OF THRONES

Η σειρά συνεχίζεται, μετά από διακοπή λίγων εβδομάδων

Τα τοπία του παγωμένου Βορρά, οι δράκοι της Ντενέρις, οι δυναστείες των αντιμαχόμενων επτά βασιλείων για τον πολυπόθητο Σιδερένιο Θρόνο, ο λαβύρινθος των συμμάχων και των αντιπάλων, οι μεταφυσικοί δρόμοι και τα πρόσωπα που κινούν τα νήματα της ιστορίας.
Ο φανταστικός κόσμος του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και του «Game of Thrones», που συναρπάζει τόσο στο χαρτί όσο και στη μικρή οθόνη μέσα από την ομώνυμη σειρά του αμερικανικού δικτύου HBO, ζωντανεύει με ευφάνταστη τεχνική μέσα από την τέχνη των κόμικς. Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε ένθετο με την εφημερίδα «Έθνος» (αρ. φύλλου 10515), το έβδομο τεύχος της σειράς «Παιχνίδι του στέμματος», σε συνεργασία με τις εκδόσεις Anubis. Περιλαμβάνει τα κεφάλαια 19 έως 21.

«Μια σειρά βιβλίων. Μια τηλεοπτική σειρά. Ένα κόμικ. Τρία διαφορετικά μέσα, το καθένα με τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά του, με τις δικές του ικανοποιήσεις και απογοητεύσεις... αλλά όλα λένε τελικά την ίδια ιστορία», σχολιάζει ο ίδιος ο Μάρτιν. «Αν απολαύσατε τα βιβλία ή την τηλεοπτική σειρά, ελπίζουμε πως θα σας αρέσει και αυτή η εκδοχή. Κι αν το διαβάζετε για πρώτη φορά, ελπίζω να απολαύσετε την επίσκεψή σας στο Γουέστερος και το Γουίντερφελ και τη συνάντησή σας με τον Τίριον, τον Τζον Σνόου, την Αρια, τον Νεντ, τη Σέρσεϊ, τη Σάνσα, τον Μπραν και τους υπόλοιπους από τους δεκάδες χαρακτήρες μου...».
Ένα έπος που αιχμαλωτίζει τη φαντασία και συνδυάζει αριστοτεχνικά τις ίντριγκες, την καταιγιστική δράση και το μυστήριο…
Με σημείο αναφοράς την περιοχή των Επτά Βασιλείων, ο Martin μας ξεναγεί σε έναν κόσμο μυθικό, όπου οι χειμώνες διαρκούν δεκαετίες ολόκληρες και αδίστακτοι ευγενείς, φιλόδοξοι ιππότες, βασιλείς και βασίλισσες, μάγοι και δολοφόνοι αγωνίζονται για την κατάκτηση του Θρόνου, με φόντο μια ιστορία που μετρά πολλούς αιώνες και στοιχειώνεται από ίντριγκες και πολέμους.


👬1806

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...