Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Νέες εκδόσεις 361: Ο Μικρός Ήρως #39 (191-195)


Τα τεύχη 191 έως 195 του θρυλικού ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ,
δεμένα σε έναν συλλεκτικό τόμο

Ο Γιώργος Θαλάσσης επιστρέφει για να μας θυμίσει τις περιπέτειές του. Συνεχίστε τη συλλογή του θρυλικού ιστορικού περιοδικού του Στέλιου Ανεμοδουρά, που μάγεψε, συγκίνησε, παρηγόρησε, εμψύχωσε και δίδαξε δύο ολόκληρες γενιές.
Το θρυλικό Παιδί-Φάντασμα, ο Μικρός Ήρωας Γιώργος Θαλάσσης και οι βασικοί σύντροφοί του στις περιπέτειες, η γλυκιά Κατερίνα και ο διαρκώς πεινασμένος Σπίθας, οι ήρωες μιας αντιστασιακής παρέας Ελληνόπουλων, σας περιμένουν στις περιπέτειές τους στην περίοδο της Κατοχής.
Το ανάγνωσμα του Στέλιου Ανεμοδουρά με τα σκίτσα του Βύρωνα Απτόσογλου σφράγισε μια μεγάλη περίοδο της ελληνικής ιστορίας, γαλούχησε χιλιάδες νέους και ανέδειξε την αγάπη για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, την περηφάνια για την πατρίδα και την πίστη στην εθνική ομοψυχία.


Σε αυτό τον τόμο, το Παιδί-Φάντασμα Γιώργος Θαλάσσης, η Κατερίνα και ο αιωνίως πεινασμένος Σπίθας μπλέκουν σε νέες περιπέτειες!

Διαβάστε τα τεύχη:
-191: Στα Όπλα!
-192: ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ Ο εχθρός της Ελευθερίας
-193: Ο Σιδερένιος Πράκτωρ
-194: Ο Αγκυλωτός Σταυρός
-195: Ο ΞΑΝΘΟΣ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ - Το Τρομερό Γερμανόπουλο

Μαζί, περισσότερος Εικονογραφημένος Μικρός Ήρωας, με το πρώτο μέρος της εικονογραφημένης ιστορίας "Κουρσάροι Πατριώτες"!

Κυκλοφορεί από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου στην Αθήνα και μία εβδομάδα μετά στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Κύπρο!
Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Τιμή: 3,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...