Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Τρεις Έλληνες δημιουργοί στον ιταλικό Μπλεκ!


Οι εξαιρετικοί Έλληνες δημιουργοί, Κώστας Φραγκιαδάκης, Νίκος Δημ. Νικολαΐδης και Γιώργος Πολ. Παπαδάκης φιλοξενούνται στον ιταλικό Μπλεκ!

Το να εκδίδεις έντυπα με νέο περιεχόμενο από Έλληνες δημιουργούς είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Όταν μάλιστα οι δημιουργίες αυτές εκδίδονται και στο εξωτερικό σημαίνει πολλά περισσότερα και κυρίως αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των κόπων σου!
Οι Εκδόσεις "Comics & Crosswords Publications Ε.Ε." είναι φυσικό να αισθάνονται μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που στο ιταλικό Il Grande Blek #164, το οποίο κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου, φιλοξενούνται οι δύο καινούριες ιστορίες του Μπλεκ, που είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε στο βιβλίο «ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ». Πρόκειται για "Το τίμημα της προδοσίας", σε σενάριο Νίκου Δημ. Νικολαΐδη και "Η επιστροφή της μάγισσας Νεκμέκ", σε σενάριο Γιώργου Πολ. Παπαδάκη, την εικονογράφηση των οποίων υπογράφει ο εξαιρετικός Κώστας Φραγκιαδάκης.
Να σημειώσουμε ότι οι ξένοι αναγνώστες αξιολόγησαν πολύ θετικά τις συγκεκριμένες ιστορίες του Μπλεκ και τις κατέταξαν πάνω από αντίστοιχες γαλλικές και γιουγκοσλάβικες.
Αντίτυπα του συγκεκριμένου τεύχους (#164), καθώς και των υπολοίπων (#157, #158, #159, #160, #161) με τις ιστορίες των Ανεμοδουρά και Απτόσογλου, θα είναι διαθέσιμα στο eshop του Έλληνα εκδότη μέσα στον Νοέμβριο.

Συγχαρητήρια στους δημιουργούς για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε να αποτελέσει έναυσμα και για άλλους Έλληνες καλλιτέχνες, να προωθήσουν τις δημιουργίες τους στο εξωτερικό!






Σελίδες από το ιταλικό ΜΠΛΕΚ που κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...