Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Νέες εκδόσεις 357: Fight Club 2 #10


Ο πρώτος κανόνας του Fight Club, είναι ότι δεν μιλάμε για το Fight Club.
Αυτήν τη φορά, όμως, έχουμε έναν πολύ καλό λόγο για να κάνουμε την εξαίρεση. Και αυτός είναι η είδηση ότι ο Τάιλερ Ντέρντεν ζει! Ναι, είναι αλήθεια… Μετά τις περιπέτειές του στη μεγάλη οθόνη και τις σελίδες του ομώνυμου βιβλίου, ο αγαπημένος ήρωας επιστρέφει δυναμικά αποδεικνύοντας ότι μερικοί φανταστικοί φίλοι δεν φεύγουν ποτέ. Όμως, τα πράγματα δεν είναι όπως τα αφήσαμε. Δέκα χρόνια αφότου ξεκίνησε το Σχέδιο Χάος, ο Τάιλερ Ντέρντεν ζει μια τετριμμένη ζωή. Σπίτι, γυναίκα, παιδί, και χάπια για να κρατάει το πεπρωμένο του υποταγμένο. Όμως όχι για πολύ. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου... Και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο!

Ο Τσακ Παλάνιουκ επιστρέφει στο Fight Club και υπογράφει την πολυαναμενόμενη συνέχεια της ιστορίας σε μορφή κόμικ, που θα κυκλοφορήσει σε 10 μοναδικά τεύχη.
Την εικονογράφηση των κόμικ, που θα κυκλοφορήσουν στα ελληνικά την έχει αναλάβει ο ταλαντούχος και πολυβραβευμένος Κάμερον Στιούαρτ, γνωστός από τα κόμικς της DC και της Marvel (Catgirl, Batman and Robin, BPRD, Seaguy, Seven Soldiers: The Manhattan Guardian, The Other Side, Catwoman, The Apocalipstix, Assassin’s Creed, SuicideGirls, κ.α.). Οι κριτικές είναι ήδη διθυραμβικές και το Fight Club 2 είναι σίγουρο πως θα σε ταξιδέψει σε σουρεάλ και καυστικά μονοπάτια!

Η σειρά κυκλοφορεί πρώτη φορά στα ελληνικά και διατίθεται αποκλειστικά στα "Public"!

ISBN: 9789604364404
Εκδότης: Οξύ/Public
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Συντελεστές: Palahniuk Chuck, Cameron Stewart
Διαστάσεις: 24 x 17cm
Σελίδες: 32
Τιμή: 3,99€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...