Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Νέες εκδόσεις 321: Ο Μικρός Ήρως - Ειδική Έκδοση #5


Η συνεργασία της "Comics & Crosswords Publications" με τον "Ελεύθερο Τύπο" έρχεται να χαρίσει χαρά και ανεμελιά στο καλοκαίρι όλων μας! Μπλεκ, Ζαγκόρ, Μίστερ Νο και Μικρός Ήρωας, πρωταγωνιστούν σε σπάνιες και (ορισμένες) αδημοσίευτες ιστορίες στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής". Την Κυριακή, 21 Αυγούστου, Ο Μικρός Ήρως - Ειδική Έκδοση #5!

Ήρωες με ξύλινα σπαθιά

Ο Μικρός Ήρωας Γιώργος Θαλάσσης, το θρυλικό Παιδί Φάντασμα, παρέα με την Κατερίνα και τον Σπίθα, συνεχίζουν τον αγώνα τους εναντίον των κατακτητών της Ελλάδας! Στην ειδική αυτή έκδοση του Μικρού Ήρωα, περιλαμβάνονται τέσσερις ιστορίες με τους τίτλους "Οι 13 Σωματοφύλακες" (τεύχος 505), "Οι 5 μικροί σαμποτέρ" (τεύχος 629), "Στον ήχο των τυμπάνων" (τεύχος 669) και "Τρεις μικροί στρατιώτες" (τεύχος 676).

Στις πρώτες σελίδες υπάρχει αφιέρωμα στον ήρωα και τους δημιουργούς του, ενώ δημοσιεύεται και ένα ειδικό αφιέρωμα σε 10 μικρούς... μικρούς ήρωες, από τον Γιώργο Βλάχο. Το τεύχος είναι ασπρόμαυρο, έχει 100 σελίδες και τιμή 2,90 ευρώ (για όταν κυκλοφορήσει αυτόνομο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...