Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Οι Διαπλανητικοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 1963


Ναι, ναι, μην σας φαίνεται περίεργο ή απίστευτο, το 1963 τελέστηκαν Διαπλανητικοί Ολυμπιακοί Αγώνες και συμμετείχαν σε αυτούς διάφοροι αθλητές από άλλους πλανήτες! Για να μην νομίσετε ότι σας κοροϊδεύουμε, σας παρουσιάζουμε και χαρακτηριστικά στιγμιότυπα!
Πώς είπατε; Αν αναφερόμαστε σε κόμικς; Μα φυσικά, σε τι άλλο θα μπορούσαμε να αναφερόμαστε;


Πρόκειται για μια εικονογραφημένη περιπέτεια του Superman, η οποία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Action Comics #304, τον Σεπτέμβριο του 1963. Σε αυτή, ο αγαπημένος υπερήρωας ταξιδεύει στο διάστημα και παίρνει μέρος στους... εν λόγω αγώνες! Οι αγώνες διεξάγονται στον πλανήτη Vorn και ο Superman εκπροσωπεί την Γη, αντιμετωπίζοντας τα... μεγαθήρια των άλλων εξελιγμένων πλανητών! Ποια είναι αυτά; Ο Borko από τον Gorn και ο Boscar από τον Krag! Το βραβείο για το νικητή: ένα γιγαντιαίο «κρύσταλλο» που θα παρέχει απεριόριστη ενέργεια στον πλανήτη του νικητή. Με τη σκέψη στα οφέλη που θα έχει η Γη αν καταφέρει να νικήσει, ο Superman ρίχνεται στη μάχη των αγωνισμάτων!


Τα αθλήματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αγώνων είναι: το Μπόουλινγκ, τα Τέρατα Πισίνας και το Ακόντιο...
Δεν θα σας αποκαλύψουμε ποιος πήρε το... χρυσό, αν κοιτάξετε όμως τις εικόνες που δημοσιεύουμε (αποκλειστικό φωτορεπορτάζ) θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι ο... εκπρόσωπός μας δεν τα πήγε και τόσο καλά...
Αν θέλετε να μάθετε την αιτία, δεν έχετε παρά να αναζητήσετε το συγκεκριμένο τεύχος...




Μέρος της εικονογράφησης προέρχεται από το http://www.comicsalliance.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...