Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Νέες εκδόσεις 281: DK III - Σκοτεινός Ιππότης: Η Άρχουσα Φυλή #1


DK III - The Master Race

Ο Frank Miller επιστρέφει στο Γκόθαμ και στο δικό του Σκοτεινό Ιππότη για τρίτη φορά. Πλέον έχει δίπλα του τους Brian Azzarello και Andy Kubert, και μαζί θα διηγηθούν το νέο κεφάλαιο του έπους που ξεκίνησε με το έργο "Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει" το μακρινό 1986! Το πρώτο μέρος κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα!
Είναι μια σειρά 8 τευχών που βρίσκεται σε εξέλιξη την στιγμή που επέλεξε να την εκδόσει η Anubis και στην χώρα μας (έχει φτάσει στο τέταρτο τεύχος). Και φυσικά πρόκειται για την δεύτερη συνέχεια του "Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει", το οποίο έχει κυκλοφορήσει στην χώρα μας αρχικά από την Ars Longa και 19 χρόνια αργότερα σε τόμο από την Anubis. Στο ίδιο σύμπαν ανήκουν και τα "Ο Σκοτεινός Ιππότης Ξαναχτυπά", "Batman: Year One" και "All-Star Batman & Robin" τα οποία έχουν κυκλοφορήσει επίσης από την Anubis, με τα δύο τελευταία να είναι prequels.
Με αυτό το τεύχος κάνει το ντεμπούτο του και στην χώρα μας το νέο -ρετρό- λογότυπο της DC, λιγότερο από ένα μήνα μετά την υιοθέτηση του από την αμερικάνικη εκδοτική.

Σελίδες: 48
Τιμή: 3,90 ευρώ
Εκδόσεις: Anubis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...