Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Νέες εκδόσεις 256: Μπλεκ - Ειδική Έκδοση #1


Η συνεργασία της "Comics & Crosswords Publications" με τον "Ελεύθερο Τύπο" έρχεται να χαρίσει χαρά και ανεμελιά στο καλοκαίρι όλων μας! Μπλεκ, Ζαγκόρ, Μίστερ Νο και Μικρός Ήρωας, πρωταγωνιστούν σε σπάνιες και (ορισμένες) αδημοσίευτες ιστορίες στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής", αρχής γενομένης από αυτή την Κυριακή, 5 Ιουνίου!

Ο Ξανθός Γίγας Μπλεκ, παρέα με τον εκκεντρικό καθηγητή Μυστήριο και το νεαρό Ρόντυ, αγωνίζονται για την απελευθέρωση και την ανεξαρτησία της πατρίδας τους από τον ζυγό των Άγγλων!
Σε αυτή την ειδική έκδοση του Μπλεκ, περιέχονται τρεις μοναδικές σπάνιες ιστορίες του αείμνηστου διδύμου Ανεμοδουρά-Απτόσογλου. Πρόκειται για τις ιστορίες "Ο Μικρός Όμηρος", "Το Άστρο των Πατριωτών" και "Η Άτιμη Πλεκτάνη", οι οποίες είχαν δημοσιευθεί τη δεκαετία του '70 στο περιοδικό "Μεγάλος Μπλεκ" στα τευχη #47 (10/1974), #68 (7/1976) και #69 (8/1976) αντίστοιχα. Οι δυο τελευταίες ιστορίες είναι στην ουσία η μια συνέχεια της άλλης.
Στις πρώτες σελίδες υπάρχει δισέλιδο αφιέρωμα στον ήρωα και τους δημιουργούς του, από τον Λευτέρη Ταρλαντέζο. Το τεύχος είναι έγχρωμο, έχει 132 σελίδες και τιμή 3,50 ευρώ (για όταν κυκλοφορήσει αυτόνομο).

2 σχόλια:

  1. Ίσως το ομορφότερο Μπλεκ που έχει κυκλοφορήσει στη χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία έκδοση. Συγχαρητήρια στον κ. Λεωκράτη!

    Το δίδυμο Ανεμοδουρά - Απτόσογλου χάρη στο ταλέντο και στο μεράκι τους, μας προσέφεραν ιστορίες του Μπλεκ που είναι αρκετά ανώτερες από πολλούς δημιουργούς που συνέχισαν το έργο των EsseGesse. Προσωπικά, σαν καλύτερη ιστορία του τεύχους ξεχώρισα το 1ο μέρος της ιστορίας το "Άστρο των Πατριωτών".

    Μακάρι να συνεχιστεί η έκδοση για να απολαύσουμε και τις υπόλοιπες 5 ιστορίες των Ανεμοδουρά - Απτόσογλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...