Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ελληνικά Comic Books 135: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει (2016)


Συγγραφέας: Frank Miller
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 200
ISBN: 978-960-497-890-8
Ημερομηνία έκδοσης: 13/04/2016
Τιμή: €21,90
Εκδόσεις: Anubis

Η επετειακή έκδοση των 30 χρόνων, ενός από τα πιο αναγνωρισμένα κόμικς, με νέα εισαγωγή από τον FRANK MILLER και τον BRIAN AZZARELLO!

Μαζί με τον KLAUS JANSON (μελάνι) και τη LYNN VARLEY (χρώμα), ο εικονογράφος-σεναριογράφος FRANK MILLER δημιουργεί εκ νέου το θρύλο του Μπάτμαν σε αυτό το έπος ενός μελλοντικού παρηκμασμένου Γκόθαμ, δέκα χρόνια μετά την απόσυρση του Σκοτεινού Ιππότη. Αυτό το αριστούργημα των σύγχρονων κόμικς φέρνει στη ζωή έναν σκοτεινό κόσμο κι έναν ακόμα πιο σκοτεινό άνθρωπο.
Ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει οργισμένος στη δράση και αντιμετωπίζει μια νέα γενιά εγκληματιών με τα ίδια βίαια μέσα, όπως αυτοί. Σύντομα θα έχει στο πλευρό του έναν νέο Ρόμπιν -ένα κορίτσι ονόματι Κάρρι Κέλλυ, που αποδεικνύεται το ίδιο πολύτιμη όσο και οι προκάτοχοί της.
Θα μπορέσουν, άραγε, ο Μπάτμαν και η Ρόμπιν να αντιμετωπίσουν την απειλή των πιο φονικών αντιπάλων τους, που ο μακρόχρονος εγκλεισμός τους στη φυλακή τούς έχει οδηγήσει στην παραφροσύνη; Και, το πιο σημαντικό, θα καταφέρει ο κόσμος να βγει αλώβητος από τον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ των υπερδυνάμεων ή τη σύγκρουση μεταξύ εκείνων που ήταν κάποτε οι σπουδαιότεροι ήρωες του;...

"Ίσως το καλύτερο δείγμα εμπορικής εικονογραφημένης τέχνης που κυκλοφόρησε ποτέ."
-Stephen King

"Ένα από τα θεμέλια των σύγχρονων κόμιξ."
-The New York Times

"Τo DARK KNIGHT RETURNS... ήταν η αρχή της σύγχρονης εποχής των ώριμων υπερηρωικών ιστοριών."
-The Washington Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...