Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Νέες εκδόσεις 217: Mister No και οι... Άλλοι #7


η ιστορία συνεχίζεται...

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα το έβδομο τεύχος του καταπληκτικού περιοδικού "Mister No και οι... Άλλοι". Από αυτό τον μήνα η έκδοση γίνεται μηνιαία, με 132 σελίδες και δύο εξ ολοκλήρου έγχρωμες περιπέτειες, εκ των κορυφαίων σειρών κόμικς που έχουν παραχθεί στην γειτονική Ιταλία, με ατελείωτη δράση, περιπέτεια και χιούμορ! Τον έναν μήνα, η περιπέτεια του Μίστερ Νο θα συνοδεύεται από μια περιπέτεια του Ντύλαν Ντογκ και τον άλλον μήνα από μια περιπέτεια του Τεξ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα περιοδικό κόμικς; Αγοράστε το και απολαύστε το!

Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:

1. Μίστερ Νο: Γιανοάμα!
Ο Μίστερ Νο και ο πελάτης του, Ράνταλ, βρίσκονται στο χωριό της φυλής των Γιανοάμα. Η επιδρομή των Χαγιατέρι στο χωριό έχει σαν αποτέλεσμα να απαχθούν δώδεκα γυναίκες. Οι Γιανοάμα καταφέρνουν να απελευθερώσουν όλες τις γυναίκες, εκτός από τέσσερις, θύματα δύο ανδρών που οργάνωσαν την αρχική επιδρομή. Ο Μίστερ Νο με τη βοήθεια του Έσε Έσε και του νεαρού Ακάουε, η γυναίκα του οποίου είναι ανάμεσα στις απαχθείσες, είναι αποφασισμένος να τις απελευθερώσει...
Κείμενο: Guido Nolitta, Σχέδιο: Vincenzo Monti, Merati


2. Ντύλαν Ντογκ: Η νύφη του Διαβόλου
Η νεαρή Κέλυ, χαμένη στο σκοτάδι που τόσο πολύ την συναρπάζει, δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της. Θα εγκατασταθεί στα έγκατα της γης, όπου θα βρει αυτόν που περίμενε τόσον καιρό: έναν άντρα με την δύναμη να της προσφέρει ότι θελήσει... Όμως το τίμημα γι' αυτό είναι πολύ ακριβό...
Κείμενο/Σχέδιο: Mastantuono


Με το «Mister No και οι... Άλλοι», συνεχίζουμε λοιπόν αυτό το όμορφο εκδοτικό ταξίδι προσπαθώντας να συγκεράσουμε ήρωες παλιούς που στιγμάτισαν περασμένες δεκαετίες με πιο νέους και δημοφιλείς.
Για τους πιο παλιούς, αυτή η έκδοση είναι ένας σύνδεσμος με το παρελθόν, μια νοσταλγική ανάμνηση που τους δημιουργεί όμορφα συναισθήματα.
Για τους νεότερους πάλι, ένας τρόπος να γνωρίσουν το παρελθόν, τα αναγνώσματα των πατεράδων τους ή τον κόσμο των εικονογραφημένων.
Για εμάς, όμως, είναι πολλά παραπάνω από ένα περιοδικό, σημοτοδοτεί τη δυναμική μας επιστροφή στο χώρο των εικονογραφημένων και μας δίνει το δικαίωμα να δηλώνουμε αβίαστα ότι η ιστορία… συνεχίζεται!

Λεωκράτης Ανεμοδουράς

Mister No και οι... Άλλοι
Μηνιαίο περιοδικό

Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Σελίδες: 132
Τιμή: 3,50



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...