Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Παρουσίαση βιβλίου και έκθεση κόμικς


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
«ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ»

Μικρός Ήρωας, Μπλεκ, Ζαγκόρ, Όμπραξ, Λοχαγός Μαρκ, όλοι τους ήρωες που στιγμάτισαν μια εποχή και έχουν, ως κλασικοί πλέον, παραμείνει επίκαιροι μέχρι σήμερα –όλοι τους ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στις 6:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Ακαδημίας 50), στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, θα λάβει χώρα μια πολύ ιδιαίτερη και νοσταλγική παρουσίαση: Οι εκδόσεις Comics & Crosswords Publications θα παρουσιάσουν το, ήδη αγαπημένο στο κοινό, βιβλίο «ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ».
Στο βιβλίο «ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ» καταγράφεται για πρώτη φορά ολόκληρο το συγγραφικό και εκδοτικό του έργο από τρεις διακεκριμένους συγγραφείς, τον Γιώργο Βλάχο, τον Γιώργο Πολ. Παπαδάκη και τον Νίκο Δημ. Νικολαϊδη -με εικονογράφο τον εξαιρετικό Κώστα Φραγκιαδάκη.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν, εκτός από τους δημιουργούς, ο σημειολόγος και ιστορικός τέχνης, Χάρης Καμπουρίδης, ο συγγραφέας Τζίμμυ Κορίνης, ο κριτικός κινηματογράφου στο Αθηνόραμα, Χρήστος Μήτσης, ο σκιτσογράφος Σπύρος Ορνεράκης και ο συγγραφέας Λευτέρης Ταρλαντέζος. Συντονίζει ο εκδότης Λεωκράτης Ανεμοδουράς.
Επιπλέον, θα προβληθεί 40λεπτο ντοκιμαντέρ για τον Στέλιο Ανεμοδουρά (1917–2000) και τις δημιουργίες του και θα ακολουθήσει έκθεση αυθεντικών περιοδικών των εκδόσεών του, από τις συλλογές του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α. Η έκθεση θα γίνει στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και είστε όλοι καλεσμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...