Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Νέες εκδόσεις 199: DC Comics - Έθνος #5


Justice League
Η κορυφαία ομάδα!

Αυτή την Κυριακή με το "Έθνος της Κυριακής" (αρ. φύλλου 1743) κυκλοφόρησε ο πέμπτος τόμος της νέας σειράς κόμικς που προσφέρει η εφημερίδα, σε συνεργασία με την εκδοτική Anubis: «Justice League - Η κορυφαία ομάδα!», με τρεις ιστορίες από τους σημαντικότερους υπερήρωες της DC Comics! Η διάσημη ομάδα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο τεύχος Brave and the Bold #28, το οποίο εκδόθηκε το 1960. Εκείνη η πρώτη ομάδα αποτελούνταν από τους Aquaman, Flash, Batman, Green Lantern, Martian Manhunter, Superman και Wonder Woman. Mε τον καιρό προστίθενται νέοι ήρωες και η σύνθεση της ομάδας ανανεώνεται συνεχώς.

Στην πρώτη ιστορία o Batman, ο Superman και η Wonder Woman, οι τρεις στυλοβάτες της ομάδας, θα μας ξεναγήσουν στο παρελθόν της Justice League και θα μας μεταφέρουν στο γεγονός που αποτέλεσε το έναυσμα για την ίδρυση της ομάδας. Επίσης, θα ταξιδέψουμε στο μέλλον για να δούμε τι επιφυλάσσει στην Justice League, ενώ θα καταλήξουμε στο παρόν, όπου ο Batman έχει καλέσει τους άλλους δύο ήρωες για να δημιουργήσουν μία νέα ομάδα. Στη δεύτερη ιστορία θα γνωρίσουμε μερικά από τα πιο διακεκριμένα και ιστορικά μέλη της ομάδας, όπως τους Green Lantern, Green Arrow, Martian Manhunter και Aquaman, ενώ στην τρίτη ιστορία η Justice League αντιμετωπίζει έναν από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους, τον Darkseid, σε μία ιστορία που αποτελεί την απαρχή των νέων τους περιπετειών...

H συγκεκριμένη έκδοση περιέχει τα αμερικάνικα τεύχη Justice League of America #0, JLA Secret Origins και Justice League #6.

Οι ιστορίες που περιλαμβάνονται στο τεύχος:
1. Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον!
2. Ξεχωριστά μέλη
3. Η αρχή

Την επόμενη Κυριακή: Wonder Woman - Η Αμαζόνα Ηρωίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...