Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Νέες εκδόσεις 193: DC Comics - Έθνος #4


Batman εναντίον Superman
Σύμμαχοι & Εχθροί

Αυτή την Κυριακή με το "Έθνος της Κυριακής" (αρ. φύλλου 1742) κυκλοφόρησε ο τέταρτος τόμος της νέας σειράς κόμικς που προσφέρει η εφημερίδα: «Batman εναντίον Superman - Σύμμαχοι & Εχθροί», με τρεις ιστορίες των πασίγνωστων υπερηρώων.
Οι δύο αυτοί ήρωες έχουν συνεργαστεί πολλές φορές και μετά από τις κοινές τους περιπέτειες, τους συνδέει πλέον ένας στενός δεσμός αλληλοεκτίμησης και φιλίας. Όμως, αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν συγκρουστεί κατά καιρούς και σε αυτό τον τόμο περιλαμβάνονται τρεις ιστορίες με τις πιο εντυπωσιακές τους μονομαχίες, πάνω στις οποίες βασίστηκε και η επερχόμενη ταινία “Batman vs Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης”, που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.
Στην πρώτη ιστορία, ο Σκοτεινός Ιππότης συγκρούεται με τον Άνθρωπο από Ατσάλι, πριν γίνουν ακόμα μέλη της Justice League. Στη δεύτερη ιστορία, ο Joker θα χρησιμοποιήσει μια πανίσχυρη τοξίνη για να θολώσει το μυαλό του Superman και να τον κάνει να επιτεθεί στον Batman, ο οποίος θα πρέπει να δώσει τη μάχη της ζωής του για να γλιτώσει! Στην τρίτη ιστορία, δύο φανατικοί των κόμικς συζητούν ποιος θα έβγαινε νικητής σε μία μάχη ανάμεσα στους δύο υπερήρωες, δημιουργώντας τα δικά τους ευφάνταστα σενάρια, χωρίς να ξέρουν πως οι δύο ήρωες είναι εκεί και τους ακούνε.

H συγκεκριμένη έκδοση περιέχει τα αμερικάνικα τεύχη Justice League #2, Batman #35-36 και Superman/Batman #78.

Οι ιστορίες που περιλαμβάνονται στο τεύχος:
1. Σύγκρουση
2. Batman: Τέλος παιχνιδιού (Μέρη 1 & 2)
3. Ποιος θα κέρδιζε;

Την επόμενη Κυριακή: Justice League - Η κορυφαία ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...