Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Νέες εκδόσεις 186: Star Wars #3


Star Wars: Return of the Jedi - Επεισόδιο VI

ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΙΚΣ, ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ

Όλα ξεκίνησαν το 1977, λίγες εβδομάδες πριν η πρώτη ταινία Star Wars παιχτεί στους κινηματογράφους, όταν η Marvel, η πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο των κόμικς, παρουσίασε τον Λουκ Σκάιγουόκερ ρωτώντας τους αναγνώστες της: "Θα σώσει το σύμπαν, ή θα το καταστρέψει;"... Τα κόμικς αυτά είναι καρπός της συνεργασίας της Marvel Comics Group με την Lucas Film και ακολουθούν με πιστότητα το σενάριο της κινηματογραφικής εκδοχής, ενώ περιλαμβάνουν και σκηνές που δεν συμπεριλήφθηκαν στις τελικές κόπιες των ταινιών της τριλογίας.

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει τα τεύχη του περιοδικού Star Wars: Return of the Jedi #1-4, του 1983. Το σενάριο είναι του Archie Goodwin και η εικονογράφηση του Al Williamson. Κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Τιμή εφημερίδας, μαζί με τα ένθετα: 4,00 ευρώ.

Οι τίτλοι των επεισοδίων που περιλαμβάνονται:
1. Στα χέρια του Τζάμπα Χατ
2. Ο Αυτοκράτορας προστάζει!
3. Αποστολή στον Έντορ
4. Η τελευταία μονομαχία

2 σχόλια:

  1. Με τον συγκεκριμένο τόμο ολοκληρώθηκε και η προσφορά της Καθημερινής με τα κόμικ Star Wars. Ήταν μία πολύ καλαίσθητη προσφορά με σκληρόδετο εξώφυλλο και πολύ ωραία χρώματα. Σίγουρα θα θέλαμε καλύτερη ποιότητα του εσωτερικού χαρτιού για να μην κυματίζει, αλλά αν πάρουμε υπ'όψιν την συνάρτηση τιμής - έκδοσης δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε.

    Υ.Γ: Η προσφορά πήγε πολύ καλά αφού κέρδισε γύρω στις 10.000 παραπάνω φύλλα η εφημερίδα, οπότε όπως μαθαίνουμε στο ένθετο τέχνες και γράμματα θα δούμε σύντομα ένα περιοδικό Star Wars στα περίπτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την πληροφορία, φίλε dinos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...