Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Νέες εκδόσεις 179: Star Wars #2


Star Wars: The Empire Strikes Back - Επεισόδιο V

ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΙΚΣ, ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ

Όλα ξεκίνησαν το 1977, λίγες εβδομάδες πριν η πρώτη ταινία Star Wars παιχτεί στους κινηματογράφους, όταν η Marvel, η πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο των κόμικς, παρουσίασε τον Λουκ Σκάιγουόκερ ρωτώντας τους αναγνώστες της: "Θα σώσει το σύμπαν, ή θα το καταστρέψει;"... Τα κόμικς αυτά είναι καρπός της συνεργασίας της Marvel Comics Group με την Lucas Film και ακολουθούν με πιστότητα το σενάριο της κινηματογραφικής εκδοχής, ενώ περιλαμβάνουν και σκηνές που δεν συμπεριλήφθηκαν στις τελικές κόπιες των ταινιών της τριλογίας.

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει τα τεύχη του περιοδικού Star Wars #39-44, του 1977. Το σενάριο είναι του Archie Goodwin και η εικονογράφηση του Al Williamson. Κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου. Τιμή εφημερίδας, μαζί με τα ένθετα: 4,00 ευρώ.

Οι τίτλοι των επεισοδίων που περιλαμβάνονται:
1. Star Wars: The Empire Strikes Back
2. Πεδίο μάχης Χοθ
3. Αυτοκρατορική καταδίωξη
4. Η εκπαίδευση του Τζεντάι
5. Προδοσία στον Μπέσπιν
6. Μονομαχία στο σκοτάδι

Το σχόλιό μας
Πρόκειται για μια πολύ καλή έκδοση, στην καλύτερη τιμή που θα μπορούσαμε να την ζητήσουμε. Φυσικά, έχουμε και εδώ -όπως και σε όλες τις εκδόσεις της Καθημερινής- μικρολαθάκια στα κείμενα αλλά και το μόνιμο πρόβλημα με τα εξώφυλλα: θα πρέπει να ψάξεις σε δέκα περίπτερα για να καταφέρεις να βρεις αντίτυπο με σωστά διπλωμένη την ράχη, να πέφτουν σωστά τα γράμματα κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...