Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ήθελε από μικρός να μοιάσει στον Superman...


Ο Herbert Chavez είναι ένας fan του Superman από τις Φιλιππίνες. Ο 35χρονος άντρας είναι τόσο παθιασμένος με τον «Άνθρωπο από ατσάλι» που από το 1995 μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στον αγαπημένο του υπερήρωα!

Σύμφωνα με ένα βίντεο που πήρε δημοσιότητα, ο Herbert Chavez έχει αλλάξει δραματικά την εμφάνισή του για να μοιάζει περισσότερο στον Superman. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έκανε ρινοπλαστική για να φτιάξει μύτη αλά Christopher Reeves, αυξητική στο πηγούνι για να αποκτήσει τη σχισμή που είχε κι εκείνος, ενέσεις σιλικόνης για να κάνει τα χείλη του πιο πλούσια, ενώ δεν παρέλειψε να βάλει εμφυτεύματα στους μηρούς του για να αποκτήσει μια πιο "δυναμική" εμφάνιση. Εξετάζοντας, μάλιστα, παλαιότερες φωτογραφίες του, η ρεπόρτερ υπέθεσε πως μπορεί να έχει κάνει και χειρουργική επέμβαση ματιών, αυξητική στα μάγουλα και στη γνάθο!




Ο Chavez έχει μια μεγάλη συλλογή από αναμνηστικά με τον Superman, που περιλαμβάνει βιβλία και κόμικς, φιγούρες, αγάλματα σε πραγματικό μέγεθος, είδη ένδυσης και κάθε τι που μπορείτε να φανταστείτε! Είναι οπαδός του cosplay και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες του στο Facebook, του αρέσει να ποζάρει ως Superman και ως Κλαρκ Κεντ. Στο σχετικό ρεπορτάζ που έγινε, ένας ψυχίατρος λέει πως μάλλον πάσχει από "Body Dysmorphic Disorder", μια ψυχική ασθένεια κατά την οποία ένα άτομο δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται ένα ελάττωμα της εμφάνισής του...

Σκέφτεται λάθος άραγε ο επιστήμονας;...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...