Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ελληνικά Comic Books 89: WE3 (2012)


Μετάφραση: Γιώργος Γρίβας
Σελίδες: 120
ISBN: 978-960-497-255-5
Ημερομηνία έκδοσης: 30/03/2012
Τιμή: €19,90
Εκδόσεις: Anubis

Στις ερευνητικές εγκαταστάσεις μιας αεροπορικής βάσης των ΗΠΑ συντελείται μια τεχνολογική επανάσταση. Χρησιμοποιώντας κατοικίδια ζώα για τα πειράματά τους, οι επιστήμονες αναπτύσσουν ένα νέο είδος σάιμποργκ-πλάσματα από σάρκα και μέταλλο που θα κυριαρχήσουν στα πεδία της μάχης. Το επιστέγασμα των προσπαθειών αυτών είναι μια ομάδα τριών ζώων με το κωδικό όνομα WE3, που έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνεργάζονται με απόλυτη ακρίβεια και είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της στρατιωτικής τεχνολογίας.
Όταν οι επιστήμονες αποφασίζουν να παροπλίσουν το WE3, το ένστικτο επιβίωσης των τριών κατοικίδιων αποδεικνύεται πολύ σκληρό για να πεθάνει. Σαστισμένα και τρομαγμένα, τα πειραματόζωα θα δραπετεύσουν από την αεροπορική βάση για να βρεθούν αντιμέτωπα με έναν ολόκληρο κόσμο γεμάτο κινδύνους και πρωτόγνωρες απειλές...

Ένα από τα κορυφαία graphic novels των τελευταίων ετών. Το WE3 είναι μια πρωτότυπη όσο και συγκλονιστική αλληγορία, που φέρει την υπογραφή των διάσημων δημιουργών GRANT MORRISON και FRANK QUITELY.

"ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ."
- The Washington Post

"ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΟ."
- Booklist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...