Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Λογοτεχνικές Προτάσεις 110: Η Κυρία Θάνατος (Μυθιστόρημα)


Ένα εκρηκτικό θρίλερ· σκληρό, απρόβλεπτο και γεμάτο ένταση...

Η Μπλουμ είναι εργολάβος κηδειών –από μικρό κορίτσι, από τότε που βοηθούσε τον πατέρα της στο γραφείο τελετών που πλέον έχει κληρονομήσει. Αλλά είναι και μια στοργική μητέρα που λατρεύει τα δύο παιδιά της, μια γυναίκα γοητευτική, πονόψυχη, δυναμική. Οδηγεί μοτοσικλέτα, απολαμβάνει το καλό κρασί, είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος που λατρεύει τον άντρα της. Με δυο λόγια, η ζωή της είναι καλή.
Τα πάντα ανατρέπονται όταν ο άντρας της σκοτώνεται σε τροχαίο ατύχημα. Μπροστά στα μάτια της, ένα αυτοκίνητο χτυπάει τον Μαρκ κι εξαφανίζεται. Ο κόσμος της καταρρέει… Η Μπλουμ πενθεί ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή της –το στήριγμά της, την ευτυχία της.
Και, μετά, εντελώς τυχαία, ανακαλύπτει ότι το τροχαίο του άντρα της δεν ήταν ατύχημα, ότι πέντε ισχυροί άνθρωποι τον ήθελαν νεκρό. Και τώρα διψάει για εκδίκηση. Αλλά, κυρίως, θέλει να μάθει: τι συνέβη πραγματικά, γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Μαρκ;
Η Μπλουμ θα βρει τις απαντήσεις και θ' αρχίσει να χτυπάει χωρίς έλεος, χωρίς τύψεις. Πώς είναι δυνατό να είναι τόσο αδίστακτη; Η απάντηση βρίσκεται καλά κρυμμένη στο παρελθόν της…

Συγγραφέας: Bernhard Aichner
Μετάφραση: Τέο Βότσος
Σελίδες: 440
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ
Χρώμα: Μονόχρωμο
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-461-674-9
Τιμή: 14,40€
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Ο Μπέρνχαρντ Άιχνερ είναι συγγραφέας και φωτογράφος, και ζει στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας. Εκτός από μυθιστορήματα, έχει γράψει επίσης ραδιοφωνικά και θεατρικά έργα, και έχει διακριθεί με πολυάριθμα λογοτεχνικά βραβεία και υποτροφίες. «Η Κυρία Θάνατος» είναι το πρώτο του θρίλερ. Πριν ακόμα κυκλοφορήσει, τα δικαιώματά του είχαν πωληθεί σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ και η Βρετανία. Στα πλαίσια της έρευνάς του για το συγκεκριμένο βιβλίο, ο Μπέρνχαρντ Άιχνερ εργάστηκε για ένα εξάμηνο ως βοηθός σε γραφείο τελετών. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι' αυτόν στη διεύθυνση www.bernhard-aichner.de.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...