Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Νέες εκδόσεις 125: Mister No και οι... Άλλοι #4


η ιστορία συνεχίζεται...

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα το τέταρτο τεύχος του νέου καταπληκτικού περιοδικού "Mister No και οι... Άλλοι". Με 172 σελίδες και τρεις εξ ολοκλήρου έγχρωμες περιπέτειες, εκ των κορυφαίων σειρών κόμικς που έχουν παραχθεί στην γειτονική Ιταλία, με ατελείωτη δράση, περιπέτεια και χιούμορ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα περιοδικό κόμικς; Αγοράστε το και απολαύστε το!

Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:

1. Μίστερ Νο: Το Νησί του Πάσχα
Ο ήρωάς μας συναντιέται τυχαία με μια παλιά του αγάπη, την αρχαιολόγο Πατρίτσια Ρόουλαντς, η οποία του αναφέρει ότι πρόκειται να ταξιδέψει στο Νησί του Πάσχα, με σκοπό να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει την κατασκευή των γιγαντιαίων αγαλμάτων. Ο Μίστερ Νο της δηλώνει πως δεν πρόκειται να την ακολουθήσει, όμως όταν μπλέκεται σε μια φασαρία στο αεροδρόμιο, ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει από τους διώκτες του είναι να μπει σ' ένα αεροπλάνο που ετοιμάζεται να αναχωρήσει και, φυσικά, δεν είναι άλλο από αυτό που αναχωρεί με τελικό προορισμό το Νησί του Πάσχα...

2. Ντύλαν Ντογκ: Το βαμπίρ των χρωμάτων
Με ένα ακόμα μεγάλο μυστήριο βρίσκεται αντιμέτωπος ο Ντύλαν. Αρχίζει να συναντά ανθρώπους με γκρίζα επιδερμίδα, οι οποίοι δεν έχουν ίχνος χρώματος επάνω τους. Όμως ο αποχρωματισμός δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική τους εμφάνιση. Το αίμα, οι μυς και τα εσωτερικά τους όργανα έχουν όλα έναν τόνο από λευκό έως σκούρο γκρι. Κι ενώ λαμβάνουν χώρα παράξενα γεγονότα, ο ήρωάς μας έχει την εντύπωση πως όλους αυτούς τους έχει ξανασυναντήσει κάπου στο παρελθόν...

3. Τεξ Ουίλερ: Η Ιερή Κοιλάδα
Ένας ηλικιωμένος Ινδιάνος σώζει την ζωή του Τεξ, όταν μετά από μια μάχη με παρανόμους τραυματίζεται σοβαρά. Όταν οι ίδιοι παράνομοι αιχμαλωτίσουν τον Ινδιάνο, με σκοπό να τον βασανίσουν για να τους αποκαλύψει τους κρυμμένους θησαυρούς της Ιερής Κοιλάδας, είναι σειρά του Τεξ να προσπαθήσει να τον σώσει...


Με το «Mister No και οι... Άλλοι», συνεχίζουμε λοιπόν αυτό το όμορφο εκδοτικό ταξίδι προσπαθώντας να συγκεράσουμε ήρωες παλιούς που στιγμάτισαν περασμένες δεκαετίες με πιο νέους και δημοφιλείς.
Για τους πιο παλιούς, αυτή η έκδοση είναι ένας σύνδεσμος με το παρελθόν, μια νοσταλγική ανάμνηση που τους δημιουργεί όμορφα συναισθήματα.
Για τους νεότερους πάλι, ένας τρόπος να γνωρίσουν το παρελθόν, τα αναγνώσματα των πατεράδων τους ή τον κόσμο των εικονογραφημένων.
Για εμάς, όμως, είναι πολλά παραπάνω από ένα περιοδικό, σημοτοδοτεί τη δυναμική μας επιστροφή στο χώρο των εικονογραφημένων και μας δίνει το δικαίωμα να δηλώνουμε αβίαστα ότι η ιστορία… συνεχίζεται!

Λεωκράτης Ανεμοδουράς

Mister No και οι... Άλλοι
Διμηνιαίο περιοδικό

Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Σελίδες: 172
Τιμή: 4,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...