Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Σινεμά και DVD 24: Sucker Punch (2011)


Κλείσε τα μάτια. Άνοιξε το μυαλό σου. Θα βρεθείς απροετοίμαστος.

H WARNER BROS. PICTURES παρουσιάζει σε συνεργασία με την LEGENDARY PICTURES, μια παραγωγή της CRUEL and UNUSUAL, μια ταινία του ZACK SNYDER.

Το “Sucker Punch” είναι μια επική περιπέτεια φαντασίας που μας ταξιδεύει στη ζωηρή φαντασία μιας νεαρής κοπέλας. Ο κόσμος των ονείρων της αποτελεί για εκείνη την ιδανική απόδραση από τη σκοτεινή πραγματικότητα που ζει. Χωρίς τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου, είναι ελεύθερη να πάει εκεί που την πηγαίνει το μυαλό της. Οι απίστευτες περιπέτειές της, θολώνουν τις γραμμές ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία.
Έχει φυλακιστεί ενάντια στην θέληση της, αλλά η Μπέιμπιντολ (Έμιλι Μπράουνινγκ) δεν έχει χάσει την θέλησή της για επιβίωση. Αποφασισμένη να παλέψει για την ελευθερία της, παρακινεί τέσσερις νεαρές κοπέλες -την απρόθυμη Σουίτ Πι (Άμπι Κόρνις), την ντόμπρα Ρόκετ (Τζένα Μαλόουν), την μαχήτρια Μπλόντι (Βανέσα Χάντζενς) και την πιστή φίλη Άμπερ (Τζέιμι Τσανγκ)- να συνεργαστούν και να προσπαθήσουν, να ξεφύγουν από την τρομερή μοίρα που τις περιμένει στα χέρια αυτών που τις έχουν αιχμαλωτίσει, ανάμεσα στους οποίους είναι ο Μπλου (Όσκαρ Αίζακ) και η Μαντάμ Γκόρσκι (Κάρλα Γκουτζίνο). Κι όλα αυτά πριν ο μυστηριώδης Χάι Ρόλερ (Τζον Χαμ) έρθει για την Μπέιμπιντολ.




Καθοδηγούμενες από την Μπέιμπιντολ, οι κοπέλες θα βρεθούν να παίρνουν μέρος σε ένα πόλεμο φαντασίας ενάντια στα πάντα, από σαμουράι μέχρι ερπετά, έχοντας στη διάθεση τους ένα εικονικό οπλοστάσιο. Μαζί, θα πρέπει να αποφασίσουν τι είναι διατεθειμένες να θυσιάσουν, προκειμένου να μείνουν ζωντανές. Έχοντας τη βοήθεια του Σοφού Άνδρα (Σκοτ Γκλεν), το απίθανο ταξίδι τους -αν στεφθεί με επιτυχία- θα τις ελευθερώσει.

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάϊντερ
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμι Τσανγκ, Κάρλα Κουτζίνο, Βανέσα Χάτζενς, Έμιλι Μπράουνινγκ, Τζένα Μαλόουν, Άμπι Κόρνις, Σκοτ Γκλεν, Σκοτ Χαμ
Διάρκεια: 110΄

Δείτε το trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...