Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Νέες εκδόσεις 36: Mister No και οι... Άλλοι #2


η ιστορία συνεχίζεται...

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα το δεύτερο τεύχος του νέου καταπληκτικού περιοδικού "Mister No και οι... Άλλοι". Με 172 σελίδες και τρεις εξ ολοκλήρου έγχρωμες περιπέτειες, εκ των κορυφαίων σειρών κόμικς που έχουν παραχθεί στην γειτονική Ιταλία, με ατελείωτη δράση, περιπέτεια και χιούμορ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα περιοδικό κόμικς; Αγοράστε το και απολαύστε το!

Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:
1. Μίστερ Νο: Ανθρώπινα ερείπια
Ο Μίστερ Νο μεταφέρεται στις φυλακές του νησιού Απρουάγκουε, στις οποίες οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ δύσκολες. Εκεί θα πρέπει να λάβει δύσκολες αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζει κάποιους συγκρατούμενούς του. Σύντομα θα κληθεί να υπερασπίσει τη ζωή του, μην γνωρίζοντας ουσιαστικά τους πραγματικούς εχθρούς του. Στο μεταξύ, ο φίλος του, Έσε-Έσε, συνεχίζει να αναζητεί τον Άλαν Μαρσέλ, χωρίς όμως επιτυχία...
(Κείμενα: A. Castelli / Σχέδια: F. Bignotti)


2. Ντύλαν Ντογκ: Εκτός ζωτικού χρόνου
Όταν ο Άξελ Νιλ, ένας μανιακός δολοφόνος που είχε τραυματιστεί σε συμπλοκή του με την αστυνομία, ξυπνά από το κώμα στο οποίο παρέμενε για είκοσι χρόνια, ο Ντύλαν Ντογκ καλείται να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει και πάλι...
(Κείμενα: Regghioni / Σχέδια: Carnevale)


3. Τεξ: Φωλιά άγριων ζώων
Ο ρέιντζερ Τεξ Ουίλερ ακολουθεί τα ίχνη ενός επικίνδυνου κακοποιού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε μια αιματηρή ληστεία στην πόλη του Τάκσον. Όμως, τον ίδιο άνθρωπο ακολουθούν και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας, καθώς εκείνος τους φέρθηκε ύπουλα και το έσκασε με την λεία της ληστείας...
(Κείμενα: Ruju / Σχέδια: Scascitelli)


Με το «Mister No και οι... Άλλοι», συνεχίζουμε λοιπόν αυτό το όμορφο εκδοτικό ταξίδι προσπαθώντας να συγκεράσουμε ήρωες παλιούς που στιγμάτισαν περασμένες δεκαετίες με πιο νέους και δημοφιλείς.
Για τους πιο παλιούς, αυτή η έκδοση είναι ένας σύνδεσμος με το παρελθόν, μια νοσταλγική ανάμνηση που τους δημιουργεί όμορφα συναισθήματα.
Για τους νεότερους πάλι, ένας τρόπος να γνωρίσουν το παρελθόν, τα αναγνώσματα των πατεράδων τους ή τον κόσμο των εικονογραφημένων.
Για εμάς, όμως, είναι πολλά παραπάνω από ένα περιοδικό, σημοτοδοτεί τη δυναμική μας επιστροφή στο χώρο των εικονογραφημένων και μας δίνει το δικαίωμα να δηλώνουμε αβίαστα ότι η ιστορία… συνεχίζεται!

Λεωκράτης Ανεμοδουράς

Mister No και οι... Άλλοι
Διμηνιαίο περιοδικό

Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Σελίδες: 172
Τιμή: 4,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...