Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Σειρές βιβλίων κόμικς 1: Ultimatum (4 τόμοι)


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Νοέμβριος 2010
ΤΕΥΧΗ ΣΕΙΡΑΣ: 4
ΣΧΗΜΑ: 17x26
ΣΕΛΙΔΕΣ: 144 (1, 3, 4), 160 (2)
ΤΙΜΗ: €12,90
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Anubis / Compupress
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ: Μηνιαίο
ΣΧΟΛΙΑ: Πρόκειται για την συγκεντρωτική έκδοση μιας σειράς τευχών που περιλαμβάνουν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην εξέλιξη του Σύμπαντος της Marvel Comics. Πολυτελέστατη έκδοση από την "χρυσή εποχή" των εκδόσεων Anubis.

Ultimatum 1: Απόλυτη Σύγκρουση

Για ό,τι έκαναν... θα πληρώσουν το υπέρτατο τίμημα!

O κόσμος των υπερηρώων δέχεται επίθεση! Ένα τεράστιο παλιρροιακό κύμα καταστρέφει σχεδόν ολόκληρο το Μανχάτταν, η ανατολική Ευρώπη έχει καλυφθεί από πάγο και χιόνι, ενώ εκρήξεις ηφαιστείων πλήττουν τη Νότια Αμερική. Τα θύματα ανέρχονται σε εκατομμύρια και οι υπερήρωες σαστισμένοι προσπαθούν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Πλέον το σκηνικό για την απόλυτη σύγκρουση είναι έτοιμο. Η έκβαση της τρομερής αυτής αναμέτρησης θα κρίνει τη μοίρα ολόκληρου του πλανήτη.

Ο Jeph Loeb και o David Finch υπογράφουν τη συναρπαστική ιστορία που θα φέρει και το τέλος του Ultimate Universe έτσι όπως το γνωρίζαμε!

Συγγραφέας: Jeph Loeb
Μετάφραση: Πέτρος Παπαλιανός
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 144
ISBN: 978-960-306-973-7
Ημερομηνία έκδοσης: 08/11/2010
Τιμή: €12,90


Ultimate Spider-Man:
Ultimatum: Παράπλευρες Απώλειες

To μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία του Ultimate σύμπαντος των υπερηρώων της Marvel ξεκίνησε! Μετά το θάνατο των παιδιών του, ο Μαγκνέτο κηρύσσει πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας. Στόχος του είναι ολόκληρος ο πλανήτης και όποιοι υπερήρωες τολμήσουν να του αντισταθούν. Η Νέα Υόρκη δέχεται το μεγαλύτερο χτύπημα, καθώς ένα τεράστιο παλλιροιακό κύμα καταστρέφει σχεδόν τη μισή πόλη. Μέσα σε αυτό το σκηνικό καταστροφής, ένας ήρωας θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος να κάνει το καθήκον του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σπάιντερ-Μαν ή αλλιώς Πήτερ Πάρκερ.
Ο Πήτερ περιπλανιέται στην κατεστραμμένη πόλη προσπαθώντας να βοηθήσει τους επιζώντες και παράλληλα να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής. Τίποτα δεν τον είχε προετοιμάσει για όσα πρόκειται να ζήσει αυτό το εφιαλτικό βράδυ, που θα αλλάξει για πάντα το μύθο του διάσημου ήρωα. Το "Ultimate Spider-Man: Ultimatum" μας καλεί να ακολουθήσουμε τον Σπάιντερ-Μαν σε έναν κόσμο όπου τίποτε δεν είναι πια το ίδιο...

Οι Βrian Michael Bendis και Stuart Immonen μας μεταφέρουν στο κέντρο της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσουμε μια από τις πιο καθοριστικές περιπέτειες στα χρονικά του Ultimate Universe της Marvel!

Συγγραφέας: Brian Michael Bendis
Μετάφραση: Σάββας Αργυρού
Σχήμα: 17x26
Σελίδες: 160
ISBN: 978-960-306-975-1
Ημερομηνία έκδοσης: 14/12/2010
Τιμή: €12,90


Ultimate X-Men & Ultimate Fantastic Four: Ultimatum: Αγώνας Επιβίωσης

H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ;

Ο Μαγκνέτο έχει εξαπολύσει επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας. Η ανατολική Ευρώπη καλύπτεται πλέον ολόκληρη από χιόνια, ενώ ένα τεράστιο παλιρροιακό κύμα έχει σχεδόν καταστρέψει τη Νέα Υόρκη. Τα θύματα ανέρχονται σε εκατομμύρια -ανάμεσά τους και μέλη των Χ-Men και των Τεσσάρων Φανταστικών! Ήρθε πια ο καιρός της ανασύνταξης -ή μήπως είναι η ώρα της εκδίκησης; Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό αυτό γεγονός μέσα από τα μάτια των σημαντικότερων ηρώων της Marvel!

Οι καταξιωμένοι δημιουργοί Joe Pokaski και Aron E. Coleite μας ξεναγούν στον κόσμο των υπερηρώων και καταγράφουν την εξέλιξη ενός από τα πιο συναρπαστικά κεφάλαια στη σύγχρονη ιστορία των κόμικς.

Συγγραφείς: Joe Pokaski, Aron E. Coleite
Μετάφραση: Σάββας Αργυρού
Σχήμα: 17x26
Σελίδες: 144
ISBN: 978-960-497-009-4
Ημερομηνία έκδοσης: 09/02/2011
Τιμή: €12,90


Ultimatum Requiem: Μετά την Καταστροφή

O ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ULTIMATE UNIVERSE...

Ποιο είναι το αποτέλεσμα της τρομακτικής σύγκρουσης; Μία μισοσκισμένη μάσκα, το τελευταίο ίχνος του Πήτερ Πάρκερ. Μία οικογένεια που έπεσε θύμα των ολέθριων δυνάμεων της φύσης. Μία ομάδα που αποδεκατίστηκε από τη φονική οργή του Μαγκνέτο. Στην πιο κρίσιμη στιγμή, οι ήρωες έδειξαν αυταπάρνηση. Κάποιοι θυσιάστηκαν για να ανατρέψουν τα παρανοϊκά σχέδια του Μαγκνέτο. Τώρα, όμως, όσοι κατάφεραν να επιβιώσουν από την τεράστια καταστροφή πρέπει να αντιμετωπίσουν την πιο δύσκολη στιγμή και να αποχαιρετίσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα...

Ένας συγκλονιστικός επίλογος στα απίστευτα γεγονότα που άλλαξαν την ιστορία του Ultimate σύμπαντος της Marvel.

Συγγραφείς: Joe Pokaski, Aron E. Coleite, Brian Michael Bendis
Μετάφραση: Σάββας Αργυρού
Σχήμα: 17x26
Σελίδες: 144
ISBN: 978-960-497-021-6
Ημερομηνία έκδοσης: 04/03/2011
Τιμή: €12,90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...